Giriş Kayıt
Dawn French

Dawn French (60)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Dawn Roma French, 11 Ekim 1957 Holyhead, Wales, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. The Vicar of Dibley (1994), The Wrong Mans (2013), Delicious (2016), Psychoville (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Dawn Roma French
Doğum Tarihi: 11 Ekim 1957
Doğum Yeri: Holyhead, Wales, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: French | French & Saunders | French and Saunders
Burcu: Terazi
Boyu: 1.52 m
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.7 677
2016 59 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.4 9,559
2013 Komedi Oyuncu 7.9 4,989
2012 55 Belgesel Oyuncu    

Sevimli Hayvanlar
2010 53 Animasyon Oyuncu 4.9 4,646
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
Oyuncu
8.0 287

Karolin'in Gizli Dünyası
2009 52 Animasyon Oyuncu 7.7 165,233
2009 Komedi Oyuncu 8.0 4,791
2008 Dram Oyuncu 8.1 5,209
2007 Komedi Oyuncu 8.3 7,275

Aşk ve Diğer Felaketler
2006 49 Komedi Oyuncu 6.3 12,057

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 48 Macera Oyuncu 6.9 316,147

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 47 Macera Oyuncu 7.8 438,149
2003 Komedi Oyuncu 7.7 18,194
2002 Komedi Oyuncu 7.6 180
2000 43 Komedi Oyuncu 5.7 5,007
1999 42 Dram Oyuncu    
1999 Komedi Oyuncu 8.2 493
1996 39 Fantastik Oyuncu 5.3 4,359
1994 Komedi Oyuncu 8.0 9,143
1992 Komedi Senarist 8.2 15,596
1991 Komedi Oyuncu 7.4 308
1987 30 Aksiyon Oyuncu 6.0 1,056
1982 Komedi Oyuncu 8.2 11,110
Dizi Altyazıları
Vikings (18,107) Black Mirror (5,879) The Flash (4,960) Shameless (4,460) Supernatural (3,292) The Big Bang Theory (3,108) The Blacklist (1,694) Star Trek: Discovery (1,508) Knightfall (1,255) Black Lightning (1,232)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018