Giriş Kayıt
Dawn French

Dawn French (60)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Dawn Roma French, 11 Ekim 1957 Holyhead, Wales, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. The Vicar of Dibley (1994), The Wrong Mans (2013), Delicious (2016), Psychoville (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Dawn Roma French
Doğum Tarihi: 11 Ekim 1957
Doğum Yeri: Holyhead, Wales, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: French | French & Saunders | French and Saunders
Burcu: Terazi
Boyu: 1.52 m
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.8 798
2016 59 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.4 9,706
2013 Komedi Oyuncu 7.9 5,523
2012 55 Belgesel Oyuncu    

Sevimli Hayvanlar
2010 53 Animasyon Oyuncu 4.9 4,646
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
Oyuncu
8.0 287

Karolin'in Gizli Dünyası
2009 52 Animasyon Oyuncu 7.7 169,473
2009 Komedi Oyuncu 8.0 4,791
2008 Dram Oyuncu 8.1 5,349
2007 Komedi Oyuncu 8.3 7,681

Aşk ve Diğer Felaketler
2006 49 Komedi Oyuncu 6.3 12,057

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 48 Macera Oyuncu 6.9 322,398

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 47 Macera Oyuncu 7.9 451,111
2003 Komedi Oyuncu 7.7 18,625
2002 Komedi Oyuncu 7.6 180
2000 43 Komedi Oyuncu 5.7 5,007
1999 42 Dram Oyuncu    
1999 Komedi Oyuncu 8.2 493
1996 39 Fantastik Oyuncu 5.3 4,359
1994 Komedi Oyuncu 8.0 9,422
1992 Komedi Senarist 8.2 15,858
1991 Komedi Oyuncu 7.4 308
1987 30 Aksiyon Oyuncu 6.0 1,056
1982 Komedi Oyuncu 8.2 11,659
Dizi Altyazıları
Westworld (4,275) La casa de papel (2,183) The Expanse (1,881) Legion (1,486) Colony (1,377) Cloak & Dagger (1,183) Goliath (1,167) Vikings (866) Supernatural (727) 12 Monkeys (721)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018