Giriş Kayıt
Dawn French

Dawn French (59)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Dawn Roma French, 11 Ekim 1957 Holyhead, Wales, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. The Vicar of Dibley (1994), The Wrong Mans (2013), (1982) The Young Ones (1982), (2006) Aşk ve Diğer Felaketler (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Dawn Roma French
Doğum Tarihi: 11 Ekim 1957
Doğum Yeri: Holyhead, Wales, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: French | French & Saunders | French and Saunders
Burcu: Terazi
Boyu: 1.52 m
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.7 359
2016 59 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.5 7,365
2013 Komedi Oyuncu 7.9 4,989
2012 55 Belgesel Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu    

Sevimli Hayvanlar
2010 53 Animasyon Oyuncu 4.9 4,646
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
Oyuncu
8.0 287

Karolin'in Gizli Dünyası
2009 52 Animasyon Oyuncu 7.7 154,488
2008 Dram Oyuncu 8.1 4,870

Aşk ve Diğer Felaketler
2006 49 Komedi Oyuncu 6.3 12,057

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 48 Macera Oyuncu 6.9 301,503

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 47 Macera Oyuncu 7.8 410,397
2003 Komedi Oyuncu 7.7 17,110
2002 Komedi Oyuncu 7.6 180
2000 43 Komedi Oyuncu 5.7 5,007
1999 42 Dram Oyuncu    
1999 Komedi Oyuncu 8.2 493
1996 39 Fantastik Oyuncu 5.3 4,153
1994 Komedi Oyuncu 8.0 8,610
1992 Komedi Senarist 8.2 14,840
1991 Komedi Oyuncu 7.4 308
1982 Komedi Oyuncu 8.2 10,900
Film Altyazıları
Live by Night (9,691) Why Him? (6,608) Rogue One (3,372) Resident Evil: The Final Chapter (3,350) Patriots Day (2,388) Assassin's Creed (2,118) Hidden Figures (2,027) Paterson (1,303) Split (1,245) Allied (954)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,196) Black Sails (4,188) Into the Badlands (3,224) Legion (2,386) The 100 (2,139) Vikings (1,836) Arrow (1,624) Taken (1,548) The Originals (1,457) Designated Survivor (1,449)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017