Giriş Kayıt
Jennifer Freeman

Jennifer Freeman (32)


Oyuncu

Jennifer Nicole Freeman, 20 Ekim 1985 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. My Wife and Kids (2001) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jennifer Nicole Freeman
Doğum Tarihi: 20 Ekim 1985
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Jennifer Nicole Freeman
Burcu: Terazi
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 32 Dram Oyuncu 4.7 122
2017 Dram Oyuncu 6.1 227
2013 Komedi Oyuncu 7.6 3,675
2012 27 Dram Oyuncu 5.0 93
2008 23 Dram Oyuncu 6.4 41
2008 23 Komedi Oyuncu 3.4 394

Johnson Ailesi Tatilde
2004 19 Komedi Oyuncu 4.3 5,989

Hip-hop Dansçıları
2004 19 Komedi Oyuncu 3.6 24,306
2001 Komedi Oyuncu 6.8 22,832
2000 15 Dram Oyuncu 6.6 180
2000 15 Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
La casa de papel (22,126) Vikings (2,221) Black Mirror (2,014) Counterpart (1,939) Bron/Broen (1,701) Legends of Tomorrow (1,241) Supernatural (1,046) The Alienist (911) Altered Carbon (902) Blindspot (822)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018