Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Jennifer Freeman

Jennifer Freeman (31)


Oyuncu

Jennifer Nicole Freeman, 20 Ekim 1985 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. My Wife and Kids (2001) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jennifer Nicole Freeman
Doğum Tarihi: 20 Ekim 1985
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Jennifer Nicole Freeman
Burcu: Terazi
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Oyuncu 7.7 3,441
2012 27 Dram Oyuncu 5.0 93
2008 23 Dram Oyuncu 6.4 41
2008 23 Komedi Oyuncu 3.4 394

Johnson Ailesi Tatilde
2004 19 Komedi Oyuncu 4.3 5,989

Hip-hop Dansçıları
2004 19 Komedi Oyuncu 3.5 23,769
2001 Komedi Oyuncu 6.8 21,406
2000 15 Dram Oyuncu 6.6 180
2000 15 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017