Giriş Kayıt
Geoff Freeman

Geoff Freeman


Geoff Freeman, Yaratığın Dönüşü (1986), Pembe Panter : Karanlıkta Bir Çığlık (1964), Victor Victoria (1982), Şeytanlar (1971) gibi yapımlarla biliniyor.27 Ağustos 2006 tarihinde (36 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 27 Ağustos 2006
Diğer Bir İsmi: Geoffrey Freeman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Aksiyon Çeşitli 5.1 112,796
2005 Suç Çeşitli 6.9 27,285
2005 Aksiyon Çeşitli 5.2 92,894

Alien Predator'a Karşı
2004 Aksiyon Çeşitli 5.6 158,569

007 James Bond: Başka Bir Gün Öl
2002 Aksiyon Çeşitli 6.1 180,360
2002 Belgesel    

Mumya Geri Dönüyor
2001 Aksiyon Çeşitli 6.3 266,081

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 Aksiyon Çeşitli 6.4 166,336

Mumya
1999 Aksiyon Çeşitli 7.0 342,765

007 James Bond: Yarın Asla Ölmez
1997 Aksiyon Çeşitli 6.5 158,661
1997 Suç Çeşitli 6.6 2,605
1997 Dram Çeşitli 6.4 4,657
1996 Fantastik Çeşitli 5.3 4,359

James Bond: Altın Göz
1995 Aksiyon Çeşitli 7.2 210,769
1995 Aksiyon Çeşitli    
1992 Aksiyon Çeşitli 5.1 1,245

Yaratık 3
1992 Aksiyon Çeşitli 6.4 233,704
1990 Dram Çeşitli    
1990 Gerilim Çeşitli    
1989 Komedi Çeşitli 7.2 5,645
1988 Aksiyon Çeşitli 7.3 86,621

Dördüncü Protokol
1987 Aksiyon Çeşitli 6.5 7,095

007 James Bond: Günışığında Suikast
1987 Aksiyon Çeşitli 6.7 74,815

Yaratığın Dönüşü
1986 Aksiyon Çeşitli 8.4 545,093

Devrim
1985 Macera Çeşitli 5.2 5,195

Efsane
1985 Fantastik Çeşitli 6.5 50,236

007 James Bond: Ölüme Bir Bakış
1985 Aksiyon Çeşitli 6.3 74,176

Brezilya
1985 Bilim-Kurgu Çeşitli 8.0 164,017
1984 Biyografi Çeşitli 6.6 504

007 James Bond: Ahtapot
1983 Aksiyon Çeşitli 6.6 80,223
1983 Komedi Çeşitli 4.3 4,533
1983 Komedi Çeşitli 7.2 2,661
1982 Komedi Çeşitli 7.6 16,308

Pembe Panterin izinde
1982 Komedi Çeşitli 4.9 7,506
1982 Dram Çeşitli 6.5 896
1981 Korku Çeşitli 5.9 1,602
1981 Komedi Çeşitli 7.1 6,020

Omen III
1981 Korku Çeşitli 5.6 14,566
1980 Dram Çeşitli 6.7 429
1980 Dram Çeşitli    
1979 Savaş Çeşitli    
1979 Suç Çeşitli 7.6 7,382

Zulu Şafağı
1979 Aksiyon Çeşitli 6.6 4,970
1979 Suç Çeşitli 7.3 14,191
1979 Aksiyon Çeşitli 6.2 999
1978 Biyografi Çeşitli 7.4 1,055

39. Basamak
1978 Suç Çeşitli    
1977 Dram Çeşitli 7.4 7,297

Kartal Kondu
1976 Macera Çeşitli 6.9 14,658
1976 Macera Çeşitli 7.1 2,009

Cehennemde Randevu
1976 Aksiyon Çeşitli 6.3 1,978
1975 Komedi Çeşitli 7.4 113,523

007 James Bond: Altın Tabancalı Adam
1974 Aksiyon Çeşitli 6.8 80,015

Ateşle Oynayan Adam
1974 Romantik Çeşitli 6.6 1,116
1974 Biyografi Çeşitli 6.1 164
1973 Gerilim Çeşitli 6.4 3,369

Talihli Adam
1973 Komedi Çeşitli 7.8 6,194
1972 Komedi Çeşitli 6.2 540
1971 Komedi Çeşitli 7.8 2,345

Şeytanlar
1971 Dram Çeşitli 7.8 10,009
1971 Dram Çeşitli 5.8 1,608

Paragöz
1970 Dram Çeşitli 7.5 6,917

Ölmeyen Kahraman
1970 Biyografi Çeşitli 6.9 3,663
1969 Aksiyon Çeşitli    
1968 Dram Çeşitli 6.7 2,514

Hong Kong'lu Kontes
1967 Komedi Çeşitli 6.1 3,887
1967 Suç Çeşitli 6.4 856
1966 Komedi Çeşitli 7.1 11,107
1965 Gerilim Çeşitli 7.0 472

Cesur Pilotlar
1965 Macera Çeşitli 7.0 5,883
1965 Dram Çeşitli 7.9 9,533

Pembe Panter : Karanlıkta Bir Çığlık
1964 Komedi Çeşitli 7.6 21,195

Canlı Kafa Avcıları
1964 Aksiyon Çeşitli 7.8 31,111
1964 Dram Çeşitli 7.3 459

Genç Hizmetçiler
1963 Dram Çeşitli 8.0 6,274
1963 Komedi Çeşitli 6.6 27

Kleopatra
1963 Biyografi Çeşitli 7.0 23,963
1961 Dram Çeşitli 6.6 72
1960 Dram Çeşitli 7.7 2,609
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017