Giriş Kayıt
Geoff Freeman

Geoff Freeman


Geoff Freeman, Yaratığın Dönüşü (1986), Pembe Panter : Karanlıkta Bir Çığlık (1964), Victor Victoria (1982), The Hill (1965) gibi yapımlarla biliniyor.27 Ağustos 2006 tarihinde (36 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 27 Ağustos 2006
Diğer Bir İsmi: Geoffrey Freeman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Aksiyon Çeşitli 5.1 110,839
2005 Suç Çeşitli 6.9 26,588
2005 Aksiyon Çeşitli 5.2 90,924

Alien Predator'a Karşı
2004 Aksiyon Çeşitli 5.6 150,991

007 James Bond: Başka Bir Gün Öl
2002 Aksiyon Çeşitli 6.1 175,768
2002 Belgesel    

Mumya Geri Dönüyor
2001 Aksiyon Çeşitli 6.3 257,597

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 Aksiyon Çeşitli 6.4 162,442

Mumya
1999 Aksiyon Çeşitli 7.0 330,326

007 James Bond: Yarın Asla Ölmez
1997 Aksiyon Çeşitli 6.5 154,714
1997 Suç Çeşitli 6.6 2,605
1997 Dram Çeşitli 6.4 4,657
1996 Fantastik Çeşitli 5.3 4,153

James Bond: Altın Göz
1995 Aksiyon Çeşitli 7.2 205,665
1995 Aksiyon Çeşitli    
1992 Aksiyon Çeşitli 5.1 1,245

Yaratık 3
1992 Korku Çeşitli 6.4 220,503
1990 Dram Çeşitli    
1990 Gerilim Çeşitli    
1989 Komedi Çeşitli 7.2 5,399
1988 Aksiyon Çeşitli 7.3 84,128

Dördüncü Protokol
1987 Aksiyon Çeşitli 6.5 7,095

007 James Bond: Günışığında Suikast
1987 Aksiyon Çeşitli 6.7 72,457

Yaratığın Dönüşü
1986 Aksiyon Çeşitli 8.4 518,297

Devrim
1985 Macera Çeşitli 5.2 5,195

Efsane
1985 Fantastik Çeşitli 6.5 48,273

007 James Bond: Ölüme Bir Bakış
1985 Aksiyon Çeşitli 6.3 71,650

Brezilya
1985 Bilim-Kurgu Çeşitli 8.0 158,367

007 James Bond: Ahtapot
1983 Aksiyon Çeşitli 6.6 77,578
1983 Komedi Çeşitli 4.3 4,366
1983 Komedi Çeşitli 7.2 2,604
1982 Komedi Çeşitli 7.6 15,892

Pembe Panterin izinde
1982 Komedi Çeşitli 4.9 7,506
1982 Dram Çeşitli    
1981 Korku Çeşitli 5.9 1,602
1981 Komedi Çeşitli 7.1 6,020

Omen III
1981 Korku Çeşitli 5.6 14,566
1980 Dram Çeşitli 6.7 429
1980 Dram Çeşitli    
1979 Savaş Çeşitli    
1979 Suç Çeşitli 7.6 7,382
1979 Aksiyon Çeşitli 6.6 4,970
1979 Suç Çeşitli 7.3 13,674
1979 Aksiyon Çeşitli 6.2 999
1978 Biyografi Çeşitli 7.4 1,055

39. Basamak
1978 Suç Çeşitli    
1977 Dram Çeşitli 7.4 6,850

Kartal Kondu
1976 Macera Çeşitli 6.9 14,658
1976 Macera Çeşitli 7.1 1,947

Cehennemde Randevu
1976 Aksiyon Çeşitli 6.3 1,851
1975 Komedi Çeşitli 7.4 109,536

007 James Bond: Altın Tabancalı Adam
1974 Aksiyon Çeşitli 6.8 77,329

Ateşle Oynayan Adam
1974 Romantik Çeşitli 6.6 1,116
1973 Gerilim Çeşitli 6.4 3,062

Talihli Adam
1973 Komedi Çeşitli 7.8 6,194
1972 Komedi Çeşitli 6.2 540
1971 Komedi Çeşitli 7.9 2,177

Şeytanlar
1971 Dram Çeşitli 7.8 9,390
1971 Dram Çeşitli 5.8 1,608

Paragöz
1970 Dram Çeşitli 7.5 6,917

Ölmeyen Kahraman
1970 Biyografi Çeşitli 6.9 3,663
1969 Aksiyon Çeşitli    
1968 Dram Çeşitli 6.8 2,286

Hong Kong'lu Kontes
1967 Komedi Çeşitli 6.1 3,887
1967 Suç Çeşitli 6.4 856
1966 Komedi Çeşitli 7.1 11,075
1965 Gerilim Çeşitli 7.0 472

Cesur Pilotlar
1965 Macera Çeşitli 7.0 5,883
1965 Dram Çeşitli 7.9 9,533

Pembe Panter : Karanlıkta Bir Çığlık
1964 Komedi Çeşitli 7.6 20,456
1964 Aksiyon Çeşitli 7.8 30,202
1964 Dram Çeşitli 7.3 459

Genç Hizmetçiler
1963 Dram Çeşitli 8.0 6,274
1963 Komedi Çeşitli 6.6 27

Kleopatra
1963 Biyografi Çeşitli 7.0 23,005
1961 Dram Çeşitli 6.6 72
1960 Dram Çeşitli 7.7 2,609
Film Altyazıları
Gold (4,001) Get Out (2,399) Logan (1,922) La La Land (1,234) The Age of Shadows (1,218) Split (1,216) Rings (1,164) Zashchitniki (1,082) The Great Wall (952) Sand Castle (808)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,029) The Blacklist (3,344) Into the Badlands (2,796) Fargo (2,607) The Last Kingdom (2,513) Doctor Who (2,114) The Expanse (1,543) Game of Thrones (1,528) Vikings (1,527) Supernatural (1,245)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017