Giriş Kayıt
Thornton Freeland

Thornton Freeland (89)


Yönetmen, Senarist, Yönetmen Asistanı

Thornton Freeland, 10 Şubat 1898 Hope, North Dakota, ABD doğumlu yönetmen, senarist, yönetmen asistanı. Karyoka (1933) yapımıyla biliniyor.22 Mayıs 1987 tarihinde (89 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 10 Şubat 1898
Ölüm Tarihi: 22 Mayıs 1987
Doğum Yeri: Hope, North Dakota, ABD
Burcu: Kova
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1948 50 Suç Senarist
Yönetmen
5.8 89
1937 39 Dram Yönetmen 6.2 175

Karyoka
1933 35 Komedi Yönetmen 6.7 2,735
1932 34 Dram Yönetmen 6.4 402
1932 34 Komedi Yönetmen 5.8 191
1932 34 Dram Yönetmen 6.0 231
1931 33 Komedi Yönetmen 5.2 13
1930 32 Komedi Yönetmen 7.7 856
1930 32 Komedi Senarist
Yönetmen
6.0 141

Lady Hamilton
1929 31 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 461
1926 28 Gizem Çeşitli 6.7 534
Film Altyazıları
Rampage (15,278) Ready Player One (10,862) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,704) The Cured (1,516) Blockers (1,227) Den 12. mann (717) Set It Up (540) Black Panther (535) Journey's End (467)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,937) 12 Monkeys (2,965) Into the Badlands (2,696) La casa de papel (2,158) The 100 (1,713) Legion (1,411) Fear the Walking Dead (1,127) The Crossing (1,086) The Expanse (979) Unsolved (956)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018