Giriş Kayıt
Lynne Frederick

Lynne Frederick (39)


Oyuncu

Lynne Maria Frederick, 25 Temmuz 1954 Hillingdon, Middlesex, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Safha 4 (1974), I quattro dell'apocalisse (1975), No Blade of Grass (1970), Schizo (1976) gibi yapımlarla biliniyor.27 Nisan 1994 tarihinde (39 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Lynne Maria Frederick
Doğum Tarihi: 25 Temmuz 1954
Ölüm Tarihi: 27 Nisan 1994
Doğum Yeri: Hillingdon, Middlesex, İngiltere, Birleşik Krallık
Takma İsmi: Lynnie
Burcu: Aslan
Boyu: 1.59 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lanetliler Gemisi
1976 22 Dram Oyuncu 6.5 1,886
1976 22 Dram Oyuncu 5.7 683
1975 21 Western Oyuncu 6.4 1,704
1975 21 Macera Oyuncu 6.3 64

Safha 4
1974 20 Korku Oyuncu 6.6 5,744
1972 18 Fantastik Oyuncu 6.5 2,598
1971 17 Biyografi Oyuncu 7.3 3,744
1970 16 Dram Oyuncu 6.1 1,039
Dizi Altyazıları
Westworld (11,789) La casa de papel (7,627) The Big Bang Theory (3,512) Gotham (3,052) Supernatural (3,005) The Terror (2,781) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,747) Arrow (2,099) The Flash (1,433) Vikings (1,410)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018