Giriş Kayıt
Robert Frazen

Robert Frazen


Editör, Editör, Görsel Efekt

Robert Frazen, editör, editör, görsel efekt. Tehlikeli Aslar (2006), New York Yanılsamaları (2008), Başka Söze Gerek Yok (2013), The Company Men (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Rob Frazen
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Editör 7.2 29,423
2015 Dram Editör 6.1 4,695

Kiralık Aşık
2013 Komedi Editorial Department 6.2 19,755

Başka Söze Gerek Yok
2013 Komedi Editör 7.1 51,224
2013 Dram Editör 5.9 1,468

Saksı Olmanın Faydaları
2012 Dram Editorial Department 8.0 375,636
2010 Komedi Editör 6.6 9,882
2010 Dram Editör 6.8 37,918

Aşkın Yaşı Yok
2008 Komedi Editör 6.2 20,914

New York Yanılsamaları
2008 Komedi Editör 7.5 61,006

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Editör 6.7 124,021

Benim Zengin Dostlarım
2006 Komedi Editör 5.9 20,290
2005 Komedi Editör 5.8 1,300
2004 Dram Editör 6.3 261
2004 Komedi Editör 5.5 4,266
2002 Komedi Editorial Department 7.0 29,624
2001 Komedi Editör 6.9 6,073

Cennetin Ötesi
2000 Dram Editör 5.1 7,453
1999 Dram Editör    
1998 Dram Editör
Görsel Efekt
6.7 8,595

İhtiras Rüzgarları
1994 Dram Editorial Department 7.5 118,352
1994 Dram Editör 8.4 16,493

Ayı Jack
1993 Dram Editorial Department 6.5 3,309

Kırılma Noktası
1991 Aksiyon Editorial Department 7.2 119,927

Kral Ralph
1991 Komedi Editorial Department 5.2 12,882

Av 2
1990 Aksiyon Editorial Department 6.2 112,482

Zafer
1989 Dram Editorial Department 7.9 105,434
1988 Komedi Editorial Department 4.3 5,062

Çetin Ceviz
1987 Dram Editorial Department 6.7 4,731

Biri Beni
1987 Aksiyon Editorial Department 6.1 7,528
1987 Suç Editorial Department    
1985 Komedi Editorial Department 7.0 4,334

Nehir
1984 Dram Editorial Department 6.3 4,956
1983 Biyografi Editorial Department 7.1 1,168
1982 Komedi Editorial Department 6.1 713
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017