Giriş Kayıt
Robert Frazen

Robert Frazen


Editör, Editör, Görsel Efekt

Robert Frazen, editör, editör, görsel efekt. Tehlikeli Aslar (2006), New York Yanılsamaları (2008), The Founder (2016), Başka Söze Gerek Yok (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Rob Frazen
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Editör 7.2 63,893
2015 Dram Editör 6.1 5,594

Kiralık Aşık
2013 Komedi Editorial Department 6.2 20,938

Başka Söze Gerek Yok
2013 Komedi Editör 7.1 52,414
2013 Dram Editör 5.9 1,468

Saksı Olmanın Faydaları
2012 Dram Editorial Department 8.0 387,875
2010 Komedi Editör 6.6 9,882
2010 Dram Editör 6.8 38,644

Aşkın Yaşı Yok
2008 Komedi Editör 6.2 20,914

New York Yanılsamaları
2008 Komedi Editör 7.5 63,692

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Editör 6.7 126,043

Benim Zengin Dostlarım
2006 Komedi Editör 5.8 20,854
2005 Komedi Editör 5.8 1,300
2004 Dram Editör 6.3 261
2004 Komedi Editör 5.5 4,266
2002 Komedi Editorial Department 7.0 29,624
2001 Komedi Editör 6.9 6,073

Cennetin Ötesi
2000 Dram Editör 5.1 7,453
1999 Dram Editör    
1998 Dram Editör
Görsel Efekt
6.8 8,852

İhtiras Rüzgarları
1994 Dram Editorial Department 7.5 121,739
1994 Dram Editör 6.8 7,837
1994 Dram Editör 8.4 16,786

Ayı Jack
1993 Dram Editorial Department 6.5 3,309

Kırılma Noktası
1991 Aksiyon Editorial Department 7.2 124,296

Kral Ralph
1991 Komedi Editorial Department 5.2 13,186

Av 2
1990 Aksiyon Editorial Department 6.2 117,377

Zafer
1989 Dram Editorial Department 7.9 107,344
1988 Komedi Editorial Department 4.3 5,062

Çetin Ceviz
1987 Dram Editorial Department 6.7 4,731

Biri Beni
1987 Aksiyon Editorial Department 6.1 7,871
1987 Suç Editorial Department    

Kocam ve Sevgilim
1985 Komedi Editorial Department 7.0 4,515

Nehir
1984 Dram Editorial Department 6.3 4,956
1983 Biyografi Editorial Department 7.1 1,207
1982 Komedi Editorial Department 6.1 713
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017