Giriş Kayıt
Robert Frazen

Robert Frazen


Editör, Editör, Görsel Efekt

Robert Frazen, editör, editör, görsel efekt. Tehlikeli Aslar (2006), The Founder (2016), New York Yanılsamaları (2008), Başka Söze Gerek Yok (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Rob Frazen
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Editör 7.2 81,220
2015 Dram Editör 6.1 6,257

Kiralık Aşık
2013 Komedi Editorial Department 6.2 21,256

Başka Söze Gerek Yok
2013 Komedi Editör 7.1 53,773
2013 Dram Editör 5.9 1,468

Saksı Olmanın Faydaları
2012 Dram Editorial Department 8.0 401,660
2010 Komedi Editör 6.6 9,882
2010 Dram Editör 6.8 39,296

Aşkın Yaşı Yok
2008 Komedi Editör 6.2 20,914

New York Yanılsamaları
2008 Komedi Editör 7.5 66,767

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Editör 6.7 128,091

Benim Zengin Dostlarım
2006 Komedi Editör 5.8 22,340
2005 Komedi Editör 5.8 1,300
2004 Dram Editör 6.3 261
2004 Komedi Editör 5.5 4,266
2002 Komedi Editorial Department 7.0 30,222
2001 Komedi Editör 6.9 6,073

Cennetin Ötesi
2000 Dram Editör 5.1 7,453
1999 Dram Editör    
1998 Dram Editör
Görsel Efekt
6.8 9,094

İhtiras Rüzgarları
1994 Dram Editorial Department 7.5 125,913
1994 Dram Editör 6.8 8,168
1994 Dram Editör 8.4 17,141

Ayı Jack
1993 Dram Editorial Department 6.5 3,454

Kırılma Noktası
1991 Aksiyon Editorial Department 7.2 129,235

Kral Ralph
1991 Komedi Editorial Department 5.2 13,617

Av 2
1990 Aksiyon Editorial Department 6.2 121,956

Zafer
1989 Dram Editorial Department 7.9 109,637
1988 Komedi Editorial Department 4.3 5,062

Çetin Ceviz
1987 Dram Editorial Department 6.7 4,731

Biri Beni
1987 Aksiyon Editorial Department 6.1 7,884
1987 Suç Editorial Department 5.7 2,669

Kocam ve Sevgilim
1985 Komedi Editorial Department 7.0 4,684

Nehir
1984 Dram Editorial Department 6.3 4,956
1983 Biyografi Editorial Department 7.1 1,207
1982 Komedi Editorial Department 6.1 713
Dizi Altyazıları
Westworld (14,870) Supernatural (4,484) La casa de papel (3,950) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,334) Gotham (3,322) Arrow (2,468) 13 Reasons Why (2,007) The 100 (1,999) Lucifer (1,778) The Flash (1,740)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018