Giriş Kayıt
Seamus Frawley

Seamus Frawley


Sesler, Oyuncu

Seamus Frawley, sesler, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jackass: Büyükbaba
2013 Komedi Sesler 6.6 80,066
2012 Komedi Çeşitli    
2007 Belgesel Oyuncu    
2006 Belgesel Oyuncu 7.1 57,040

Sevgilim Kim Olacak
1998 Komedi Sesler 6.7 4,209
1997 Komedi Sesler 5.1 413
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (5,971) Rogue One (4,801) Split (3,450) Assassin's Creed (2,442) Brimstone (2,141) Paterson (1,756) Hidden Figures (1,565) The Institute (1,545) The Great Wall (1,202) Passengers (1,072)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,812) Legion (6,879) Arrow (3,685) Legends of Tomorrow (2,146) Into the Badlands (2,078) The Blacklist (1,656) Vikings (1,565) Black Sails (1,538) Game of Thrones (1,422) 24: Legacy (1,410)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017