Giriş Kayıt
Seamus Frawley

Seamus Frawley


Sesler, Oyuncu

Seamus Frawley, sesler, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jackass: Büyükbaba
2013 Komedi Sesler 6.5 83,563
2012 Komedi Çeşitli    
2007 Belgesel Oyuncu    
2006 Belgesel Oyuncu 7.1 57,040

Sevgilim Kim Olacak
1998 Komedi Sesler 6.7 4,209
1997 Komedi Sesler 5.1 413
Dizi Altyazıları
Westworld (6,804) The 100 (3,190) The Expanse (2,626) La casa de papel (1,945) The Crossing (1,654) Colony (1,497) 12 Monkeys (1,203) Into the Badlands (1,035) Vikings (1,034) Genius (1,031)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018