Giriş Kayıt
Seamus Frawley

Seamus Frawley


Sesler, Oyuncu

Seamus Frawley, sesler, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jackass: Büyükbaba
2013 Komedi Sesler 6.5 83,119
2012 Komedi Çeşitli    
2007 Belgesel Oyuncu    
2006 Belgesel Oyuncu 7.1 57,040

Sevgilim Kim Olacak
1998 Komedi Sesler 6.7 4,209
1997 Komedi Sesler 5.1 413
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,255) Hostiles (2,738) Den of Thieves (2,681) Maze Runner: The Death Cure (2,174) 12 Strong (2,012) Wildling (1,772) The Commuter (1,023) Peter Rabbit (1,013) Submergence (866) A Quiet Place (745)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,433) The Terror (3,374) The Flash (2,708) Legion (2,671) The Crossing (2,186) Vikings (1,353) Supernatural (1,346) The Expanse (1,258) The Big Bang Theory (1,128) Fear the Walking Dead (1,018)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018