Giriş Kayıt
Ian Fraser

Ian Fraser (81)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Ian Fraser, 23 Ağustos 1933 Hove, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu. Paragöz (1970), Doctor Dolittle (1967), Seksek (1980), Zorro: The Gay Blade (1981) gibi yapımlarla biliniyor.31 Ekim 2014 tarihinde (81 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 23 Ağustos 1933
Ölüm Tarihi: 31 Ekim 2014
Doğum Yeri: Hove, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Oyuncu 6.6 362
1986 Macera Müzik 5.4 2,381

Alacakaranlık Kuşağı
1983 50 Fantastik Müzik 6.5 28,721
1981 48 Komedi Müzik 6.4 1,102
1981 48 Aksiyon Müzik
Müzik
6.1 3,319

Seksek
1980 47 Macera Müzik 7.2 4,861
1978 45 Macera Müzik
Müzik
   

Paragöz
1970 37 Dram Müzik 7.5 7,176

Elveda Mr. Chips
1969 36 Dram Müzik 7.0 2,645
1967 34 Macera Müzik 6.2 7,052
Dizi Altyazıları
Westworld (7,688) The Flash (4,534) The 100 (4,242) La casa de papel (3,795) Legion (3,358) The Expanse (2,338) Supernatural (2,125) The Big Bang Theory (1,748) Krypton (1,692) Fear the Walking Dead (1,574)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018