Giriş Kayıt
Michael Franti

Michael Franti (50)


Oyuncu, Müzisyen

Michael Franti, 21 Nisan 1967 Oakland, California, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen. Sudaki Kız (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Nisan 1967
Doğum Yeri: Oakland, California, ABD
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
Boyu: 1.98 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 45 Belgesel Oyuncu 7.9 75
2010 43 Kısa Metraj 7.8 36
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488
2003 Komedi Oyuncu 6.9 10,185
2003 36 Belgesel Oyuncu 8.5 8

Dördüncü Dünya Savaşı
2003 36 Belgesel Oyuncu 7.3 276
2000 33 Belgesel Oyuncu 7.8 320
1998 31 Dram Müzik    
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1985 18 Macera Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017