Giriş Kayıt
Jerold Franks

Jerold Franks (73)


Oyuncu Yönetmeni, Casting

Jerold Franks, 20 Mayıs 1944 Bradley Beach, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu yönetmeni, casting. Bagdad Cafe (1987), Barbarlar (1982), Beyond Belief: Fact or Fiction (1997), Fame (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Mayıs 1944
Doğum Yeri: Bradley Beach, New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Jerry Franks | Franks
Takma İsmi: Jere
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 72 Komedi Oyuncu Yönetmeni    

Tam Sarışın
2001 57 Komedi Oyuncu Yönetmeni 3.8 817
1997 Gizem Oyuncu Yönetmeni 8.1 2,878
1992 Suç Casting 7.8 3,224
1991 47 Dram Casting 7.1 223
1991 47 Dram Oyuncu Yönetmeni    
1990 Fantastik Oyuncu Yönetmeni    

Bagdad Cafe
1987 43 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.5 9,996
1986 42 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.6 1,357
1985 41 Macera Oyuncu Yönetmeni    
1985 41 Suç Oyuncu Yönetmeni    

Çılgınlar Hapishanesi
1985 41 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.4 156
1985 41 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.7 282
1984 40 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.0 354

Barbarlar
1982 38 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.7 4,644
1982 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.9 2,296
1981 Aksiyon Casting 7.1 4,518
1980 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.4 63
1979 35 Western Oyuncu Yönetmeni    
1978 Komedi Oyuncu Yönetmeni    
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,570) Rick and Morty (4,750) The Strain (3,174) The Defenders (2,130) Preacher (2,030) Suits (1,815) The Last Ship (1,659) Mr. Mercedes (1,376) Fargo (1,151) Twin Peaks (1,012)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017