Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Spencer Franklin

Spencer Franklin


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Spencer Franklin, yapımcı, yapım yöneticisi. Son Görev (1991), (1989) Geleceğe Dönüş 2 (1989), (1990) Geleceğe Dönüş 3 (1990), (1993) Çılgın Romantik (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.8 102,797

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Yapımcı 6.6 130,652

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Yapım Yöneticisi 3.7 61,953

Kritik Karar
1996 Aksiyon Yapımcı 6.4 41,741

Kuşatma Altında 2
1995 Aksiyon Çeşitli 5.4 36,866

Bebek Bakıcıları
1995 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
4.2 3,481

Gizli Gerçek
1995 Suç Yapım Yöneticisi 6.4 20,107

Çılgın Romantik
1993 Suç Yapımcı
Çeşitli
8.0 167,808

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Çeşitli 6.7 131,440

Son Görev
1991 Aksiyon Çeşitli 6.9 77,611
1991 Western Çeşitli 7.5 888

Geleceğe Dönüş 3
1990 Aksiyon Çeşitli 7.4 297,379

Geleceğe Dönüş 2
1989 Macera Çeşitli 7.8 355,868
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017