Giriş Kayıt
Spencer Franklin

Spencer Franklin


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Spencer Franklin, yapımcı, yapım yöneticisi. Son Görev (1991), (1989) Geleceğe Dönüş 2 (1989), (1990) Geleceğe Dönüş 3 (1990), (1993) Çılgın Romantik (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.8 106,568

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Yapımcı 6.6 135,872

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Yapım Yöneticisi 3.8 64,573

Kritik Karar
1996 Aksiyon Yapımcı 6.4 43,700

Kuşatma Altında 2
1995 Aksiyon Çeşitli 5.4 38,475

Bebek Bakıcıları
1995 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
4.3 3,827

Gizli Gerçek
1995 Suç Yapım Yöneticisi 6.4 21,074

Çılgın Romantik
1993 Suç Yapımcı
Çeşitli
7.9 175,954

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Çeşitli 6.7 137,208

Son Görev
1991 Aksiyon Çeşitli 6.9 80,852
1991 Western Çeşitli 7.5 888

Geleceğe Dönüş 3
1990 Aksiyon Çeşitli 7.4 320,330

Geleceğe Dönüş 2
1989 Macera Çeşitli 7.8 381,396
Dizi Altyazıları
Vikings (9,139) Supernatural (3,948) Mr. Robot (3,799) Game of Thrones (3,250) The Big Bang Theory (3,223) Gotham (2,996) Shameless (2,845) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,845) Arrow (2,770) The Flash (1,888)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017