Giriş Kayıt
Spencer Franklin

Spencer Franklin


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Spencer Franklin, yapımcı, yapım yöneticisi. Son Görev (1991), (1989) Geleceğe Dönüş 2 (1989), (1990) Geleceğe Dönüş 3 (1990), (1993) Çılgın Romantik (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.8 104,045

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Yapımcı 6.6 132,554

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Yapım Yöneticisi 3.7 62,857

Kritik Karar
1996 Aksiyon Yapımcı 6.4 42,357

Kuşatma Altında 2
1995 Aksiyon Çeşitli 5.4 37,398

Bebek Bakıcıları
1995 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
4.2 3,642

Gizli Gerçek
1995 Suç Yapım Yöneticisi 6.4 20,410

Çılgın Romantik
1993 Suç Yapımcı
Çeşitli
8.0 170,504

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Çeşitli 6.7 133,467

Son Görev
1991 Aksiyon Çeşitli 6.9 78,694
1991 Western Çeşitli 7.5 888

Geleceğe Dönüş 3
1990 Aksiyon Çeşitli 7.4 305,558

Geleceğe Dönüş 2
1989 Macera Çeşitli 7.8 364,838
Film Altyazıları
Gold (2,914) Personal Shopper (2,179) Silence (1,923) Get Out (1,831) Logan (1,741) Split (1,155) The Age of Shadows (1,152) La La Land (1,126) The Fate of the Furious (1,088) Rings (987)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (7,068) The Flash (6,286) Into the Badlands (3,541) Gotham (2,879) Fargo (2,240) The Blacklist (2,015) Game of Thrones (1,764) Vikings (1,692) The Last Kingdom (1,537) Billions (1,501)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017