Giriş Kayıt
Spencer Franklin

Spencer Franklin


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Spencer Franklin, yapımcı, yapım yöneticisi. Son Görev (1991), (1989) Geleceğe Dönüş 2 (1989), (1990) Geleceğe Dönüş 3 (1990), (1993) Çılgın Romantik (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.8 103,657

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Yapımcı 6.6 131,997

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Yapım Yöneticisi 3.7 62,590

Kritik Karar
1996 Aksiyon Yapımcı 6.4 42,160

Kuşatma Altında 2
1995 Aksiyon Çeşitli 5.4 37,216

Bebek Bakıcıları
1995 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
4.2 3,481

Gizli Gerçek
1995 Suç Yapım Yöneticisi 6.4 20,335

Çılgın Romantik
1993 Suç Yapımcı
Çeşitli
8.0 169,591

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Çeşitli 6.7 132,859

Son Görev
1991 Aksiyon Çeşitli 6.9 78,358
1991 Western Çeşitli 7.5 888

Geleceğe Dönüş 3
1990 Aksiyon Çeşitli 7.4 303,158

Geleceğe Dönüş 2
1989 Macera Çeşitli 7.8 362,167
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (7,622) Rogue One (5,517) Split (4,131) Assassin's Creed (3,011) Hidden Figures (2,555) Paterson (2,415) Brimstone (2,393) The Institute (1,593) Patriots Day (1,552) The Great Wall (1,385)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,352) Legion (7,798) Arrow (4,595) Legends of Tomorrow (2,377) Into the Badlands (2,149) The Expanse (2,135) Vikings (1,957) The Blacklist (1,884) Black Sails (1,727) 24: Legacy (1,664)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017