Giriş Kayıt
Spencer Franklin

Spencer Franklin


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Spencer Franklin, yapımcı, yapım yöneticisi. Son Görev (1991), (1989) Geleceğe Dönüş 2 (1989), (1990) Geleceğe Dönüş 3 (1990), (1993) Çılgın Romantik (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.8 108,274

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Yapımcı 6.6 138,036

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Yapım Yöneticisi 3.8 65,670

Kritik Karar
1996 Aksiyon Yapımcı 6.4 44,497

Kuşatma Altında 2
1995 Aksiyon Çeşitli 5.4 39,270

Bebek Bakıcıları
1995 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
4.3 3,827

Gizli Gerçek
1995 Suç Yapım Yöneticisi 6.4 21,267

Çılgın Romantik
1993 Suç Yapımcı
Çeşitli
7.9 179,269

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Çeşitli 6.7 139,653

Son Görev
1991 Aksiyon Çeşitli 7.0 82,383
1991 Western Çeşitli 7.5 888

Geleceğe Dönüş 3
1990 Aksiyon Çeşitli 7.4 330,088

Geleceğe Dönüş 2
1989 Macera Çeşitli 7.8 392,501
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,687) Hostiles (3,066) Maze Runner: The Death Cure (2,636) Wildling (2,488) Red Sparrow (1,822) 12 Strong (1,644) The Commuter (1,084) Peter Rabbit (619) A Quiet Place (595) The Post (537)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,723) The Terror (4,651) Legion (2,049) The Flash (1,842) Supernatural (1,600) The Big Bang Theory (1,552) The Crossing (1,522) Vikings (1,514) Lucifer (1,501) Fear the Walking Dead (1,399)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018