Giriş Kayıt
Spencer Franklin

Spencer Franklin


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Spencer Franklin, yapımcı, yapım yöneticisi. Son Görev (1991), (1989) Geleceğe Dönüş 2 (1989), (1990) Geleceğe Dönüş 3 (1990), (1993) Çılgın Romantik (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.8 103,277

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Yapımcı 6.6 131,404

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Yapım Yöneticisi 3.7 62,314

Kritik Karar
1996 Aksiyon Yapımcı 6.4 41,944

Kuşatma Altında 2
1995 Aksiyon Çeşitli 5.4 37,042

Bebek Bakıcıları
1995 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
4.2 3,481

Gizli Gerçek
1995 Suç Yapım Yöneticisi 6.4 20,235

Çılgın Romantik
1993 Suç Yapımcı
Çeşitli
8.0 168,791

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Çeşitli 6.7 132,252

Son Görev
1991 Aksiyon Çeşitli 6.9 78,017
1991 Western Çeşitli 7.5 888

Geleceğe Dönüş 3
1990 Aksiyon Çeşitli 7.4 300,429

Geleceğe Dönüş 2
1989 Macera Çeşitli 7.8 359,164
Film Altyazıları
Passengers (7,124) Doctor Strange (3,571) Assassin's Creed (3,520) xXx: Return of Xander Cage (2,518) Arrival (2,408) Allied (2,356) Moana (1,577) Forushande (1,390) Split (1,383) Hacksaw Ridge (1,372)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,113) Legion (7,287) Supernatural (7,149) Arrow (5,397) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,525) Black Sails (3,483) Taboo (3,404) Vikings (3,325) Suits (2,988) Legends of Tomorrow (2,877)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017