Giriş Kayıt
Diane Franklin

Diane Franklin (56)


Oyuncu, Yapımcı

Diane Franklin, 11 Şubat 1962 Plainview, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. The Last American Virgin (1982), Korku Uydusu (1986), Ölsem Daha İyi (1985), Dehşet Sokağı 2 (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Şubat 1962
Doğum Yeri: Plainview, New York, ABD
Burcu: Kova
Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 55 Korku Oyuncu    
2014 52 Belgesel
Oyuncu
7.4 3,397
2011 49 Kısa Metraj Oyuncu
Yapımcı
   
1989 27 Komedi Oyuncu 5.8 1,767
1989 27 Macera Oyuncu 6.9 93,369
1986 24 Dram Oyuncu 7.1 264

Korku Uydusu
1986 24 Komedi Oyuncu 5.7 4,146

Ölsem Daha İyi
1985 23 Komedi Oyuncu 7.2 36,794

Dehşet Sokağı 2
1982 20 Dram Oyuncu 5.4 8,211
1982 20 Komedi Oyuncu 6.2 6,421
Film Altyazıları
Red Sparrow (8,001) Den of Thieves (3,412) Maze Runner: The Death Cure (3,076) Winchester (2,665) Hostiles (2,538) A martfüi rém (2,014) 12 Strong (1,983) Bleeding Steel (1,596) The Commuter (1,515) Submergence (1,237)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,661) Westworld (8,594) Supernatural (4,921) The Big Bang Theory (3,700) The Terror (3,256) Gotham (3,131) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,653) Arrow (2,599) The Flash (2,145) Krypton (1,850)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018