Giriş Kayıt
Diane Franklin

Diane Franklin (54)


Oyuncu, Yapımcı

Diane Franklin, 11 Şubat 1962 Plainview, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. The Last American Virgin (1982), Korku Uydusu (1986), Better Off Dead... (1985), Dehşet Sokağı 2 (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Şubat 1962
Doğum Yeri: Plainview, New York, ABD
Burcu: Kova
Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 52 Belgesel
Oyuncu
7.4 3,397
2011 49 Kısa Metraj Oyuncu
Yapımcı
   
1989 27 Komedi Oyuncu 5.8 1,767
1989 27 Macera Oyuncu 6.9 87,484
1986 24 Dram Oyuncu    

Korku Uydusu
1986 24 Komedi Oyuncu 5.7 4,146
1985 23 Komedi Oyuncu 7.2 34,791

Dehşet Sokağı 2
1982 20 Dram Oyuncu 5.4 7,651
1982 20 Komedi Oyuncu 6.2 6,141
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017