Giriş Kayıt
Scott J.T. Frank

Scott J.T. Frank (58)


Yapımcı, Senarist, Kameraman

Scott J.T. Frank, 22 Aralık 1958 Newark, New Jersey, ABD doğumlu yapımcı, senarist, kameraman. Road Dogs (2003) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Aralık 1958
Doğum Yeri: Newark, New Jersey, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 45 Dram Yapımcı
Senarist
6.2 68
1998 Yapımcı
Senarist
   
1998 Yapımcı
Senarist
8.7 51
1990 32 Suç Çeşitli 6.6 2,533
1968 Belgesel Kameraman 7.6 2,146
Film Altyazıları
Kidnap (5,422) Beauty and the Beast (4,785) The Fate of the Furious (2,424) The Boss Baby (1,770) Contratiempo (1,740) The Shack (1,587) Dangal (1,502) The Great Wall (1,211) Redivider (1,084) Get Out (1,059)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,791) Supernatural (4,872) Lucifer (3,975) Better Call Saul (3,584) Fargo (3,430) Into the Badlands (3,385) Twin Peaks (3,352) The 100 (2,237) 12 Monkeys (2,076) Doctor Who (1,955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017