Giriş Kayıt
Jano Frandsen

Jano Frandsen


Oyuncu

Jano Frandsen, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Oyuncu    
2007 Komedi Oyuncu    
2006 Aksiyon Oyuncu 4.7 588
2005 Dram Oyuncu 6.5 519

Jenifer
2005 Korku Oyuncu    

Jiminy Glick Festivalde
2004 Komedi Oyuncu 5.2 1,559
2004 Korku Oyuncu    
1998 Komedi Oyuncu 4.1 281

Armağan Listesi
1997 Komedi Oyuncu 6.7 843
1997 Western Oyuncu 7.4 166
1996 Aksiyon Oyuncu 4.8 289
1990 Gerilim Oyuncu 6.2 73
Film Altyazıları
Live by Night (13,775) Resident Evil: The Final Chapter (6,233) Why Him? (6,074) Rogue One (4,447) Patriots Day (3,462) Hidden Figures (3,397) Assassin's Creed (3,245) Paterson (2,313) Split (2,311) Allied (2,255)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,446) The 100 (3,888) The Flash (3,558) Legion (3,491) Into the Badlands (3,071) The Originals (2,664) The Last Kingdom (2,329) Arrow (2,186) Vikings (2,177) Designated Survivor (1,880)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017