Giriş Kayıt
Ramón Franco

Ramón Franco (54)


Oyuncu

Ramon Luis Franco, 12 Eylül 1963 Caguas, Puerto Rico doğumlu oyuncu. Tour of Duty (1987), (2007) Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu (2007), (1986) Heartbreak Ridge (1986), (2013) The Bridge (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ramon Luis Franco
Doğum Tarihi: 12 Eylül 1963
Doğum Yeri: Caguas, Puerto Rico
Diğer Bir İsmi: Ramon Franco
Burcu: Başak
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Suç Oyuncu 7.6 16,058
2011 Aksiyon Oyuncu 9.0 7,158
2009 46 Dram Oyuncu 7.0 2,699

Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu
2007 44 Aksiyon Oyuncu 6.3 164,659
2005 Komedi Oyuncu 8.0 92,194
1999 Suç Oyuncu 8.1 59,615
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,732
1993 30 Suç Oyuncu    
1991 28 Aksiyon Oyuncu 5.0 681
1988 25 Aksiyon Oyuncu 5.0 1,003
1987 Aksiyon Oyuncu 8.4 3,164
1986 23 Aksiyon Oyuncu 6.8 33,431

Macgyver 1
1985 Aksiyon Oyuncu 7.7 30,445
1980 17 Gerilim Oyuncu 5.9 1,247
1980 17 Dram Oyuncu 6.8 1,045
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018