Giriş Kayıt
Ramón Franco

Ramón Franco (54)


Oyuncu

Ramon Luis Franco, 12 Eylül 1963 Caguas, Puerto Rico doğumlu oyuncu. Tour of Duty (1987), (2007) Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu (2007), (1986) Heartbreak Ridge (1986), (2013) The Bridge (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ramon Luis Franco
Doğum Tarihi: 12 Eylül 1963
Doğum Yeri: Caguas, Puerto Rico
Diğer Bir İsmi: Ramon Franco
Burcu: Başak
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Suç Oyuncu 7.6 16,266
2011 Aksiyon Oyuncu 9.0 7,158
2009 46 Dram Oyuncu 7.0 2,699

Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu
2007 44 Aksiyon Oyuncu 6.3 166,780
2005 Komedi Oyuncu 8.0 93,796
1999 Suç Oyuncu 8.0 61,368
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,933
1993 30 Suç Oyuncu    
1991 28 Aksiyon Oyuncu 5.0 681
1988 25 Aksiyon Oyuncu 5.0 1,003
1987 Aksiyon Oyuncu 8.4 3,267
1986 23 Aksiyon Oyuncu 6.8 34,145

Macgyver 1
1985 Aksiyon Oyuncu 7.7 31,018
1980 17 Gerilim Oyuncu 5.9 1,247
1980 17 Dram Oyuncu 6.8 1,045
Dizi Altyazıları
Westworld (18,188) La casa de papel (4,192) Supernatural (3,512) Into the Badlands (2,571) Krypton (2,347) Gotham (2,262) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,230) The Big Bang Theory (1,878) Arrow (1,775) The 100 (1,749)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018