Giriş Kayıt
James Franco

James Franco (40)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Senarist

James Edward Franco, 19 Nisan 1978 Palo Alto, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen, senarist. Örümcek Adam (2002), Örümcek Adam 2 (2004), Örümcek Adam 3 (2007), 127 Saat (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: James Edward Franco
Doğum Tarihi: 19 Nisan 1978
Doğum Yeri: Palo Alto, California, ABD
Diğer Bir İsmi: James Edward Franco
Takma İsmi: Ted, Teddy
Burcu: Koç
Boyu: 1.78 m
8.8 (141 Oy)
  • Currently 176.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (65)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Animasyon Oyuncu    
2018 40 Bilim-Kurgu Yönetmen
Oyuncu
Yapımcı
3.1 1,495
2018 40 Animasyon Oyuncu    
2018 40 Komedi Yönetmen
Oyuncu
   
2018 40 Dram Yönetmen
Oyuncu
   
2018 40 Aksiyon Oyuncu    

Ölüm Odası
2017 39 Korku Oyuncu 4.8 7,935

Felaket Sanatçı
2017 39 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
7.5 82,779
2017 39 Belgesel Yapımcı 8.1 48
2017 39 Dram Oyuncu 5.6 2,756
2017 Dram Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
8.1 12,812

Yaratık: Covenant
2017 39 Korku Oyuncu 6.4 201,365
2017 39 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
4.1 1,720
2017 39 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 254
2017 39 Dram Oyuncu
Yapımcı
5.5 198
2017 39 Dram Yönetmen
Senarist
Oyuncu
   
2017 39 Suç Oyuncu    
2017 39 Fantastik Oyuncu
Yapımcı
   
2017 39 Dram Yönetmen
Oyuncu
Yapımcı
   
2017 39 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
   
2017 39 Korku Oyuncu    

Bu da Nereden Çıktı?
2016 38 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.2 80,524
2016 38 Dram Oyuncu 4.7 378
2016 38 Suç Yapımcı
Oyuncu
5.6 5,816

Sosis Partisi
2016 38 Animasyon Oyuncu 6.2 145,126
2016 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
Senarist
4.1 682
2016 Dram Yapımcı
Oyuncu
8.3 40,192
2016 38 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.7 5,409
2016 Komedi Oyuncu 7.0 6,393

Bitmeyen Kavga
2016 38 Dram Yönetmen
Oyuncu
Yapımcı
6.1 2,726
2015 37 Komedi Oyuncu
Yapımcı
4.5 936
2015 37 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
5.7 3,520

Çöl Kraliçesi
2015 37 Biyografi Oyuncu 5.7 7,098
2015 37 Komedi Oyuncu 6.4 53,402
2015 37 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
5.0 217

Küçük Prens
2015 37 Animasyon Oyuncu 7.8 45,637

Her Şey Güzel Olacak
2015 37 Dram Oyuncu 5.5 5,093
2015 37 Dram 6.1 2,748
2015 37 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.2 3,070

Vahşi Atlar
2015 37 Suç Oyuncu 4.8 2,553

Gerçek Hikaye
2015 37 Suç Oyuncu 6.3 46,382
2015 37 Dram Yapımcı
Oyuncu
Senarist
4.8 564
2015 37 Komedi Oyuncu 5.5 132
2015 37 Macera Yapımcı
Oyuncu
5.8 207

Diktatörle Görüşme
2014 36 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
6.6 275,258

Ölümcül Oyun
2014 36 Aksiyon Oyuncu 5.5 13,455
2014 Kısa Metraj Oyuncu
Yönetmen
4.5 139
2014 36 Dram Oyuncu
Yönetmen
4.8 585
2014 Komedi Oyuncu 5.7 279
2014 36 Suç Oyuncu 6.8 45,143
2014 Komedi Oyuncu 7.6 12,733
2013 35 Dram Oyuncu 6.2 24,156
2013 35 Dram Oyuncu 6.4 23,742
2013 35 Aksiyon Oyuncu 6.5 94,144

Buraya Kadar
2013 35 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
6.6 345,569

Matmazel C
2013 35 Belgesel Oyuncu 5.7 419
2013 35 Belgesel Oyuncu 6.2 134

James Franco Taşlaması
2013 Komedi Oyuncu 7.8 3,357

Tanrının Oğlu
2013 35 Suç Yönetmen
Oyuncu
Senarist
5.5 3,122
2013 35 Belgesel Yönetmen 6.2 131
2013 35 Biyografi Oyuncu 6.2 34,492
2013 35 Biyografi Yönetmen
Senarist
7.3 26
2013 35 Oyuncu    

Döşeğimde Ölürken
2013 35 Dram Yönetmen
Senarist
Oyuncu
5.4 3,121
2013 35 Belgesel Yapımcı 6.1 160

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 35 Macera Oyuncu 6.3 187,520
2013 35 Belgesel Yapımcı 6.3 870

İç. Leather Bar.
2013 35 Dram Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
Oyuncu
Yönetmen
5.1 1,918

Bahar Tatili
2012 34 Aksiyon Oyuncu 5.3 120,369

Katil
2012 34 Biyografi Oyuncu 6.9 62,643

Cherry'nin Hikayesi
2012 34 Dram Oyuncu 4.8 8,865

Zamanın Rengi
2012 34 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
4.6 986
2012 34 Dram Oyuncu 3.7 1,174
2012 Komedi Oyuncu 7.4 25,747
2012 Oyuncu 7.9 1,682
2012 34 Belgesel Oyuncu
Yönetmen
5.8 74

Marina Abramoviç: Sanatçı Aramızda
2012 34 Belgesel Oyuncu 7.9 4,298
2012 34 Dram Oyuncu 5.3 520
2011 33 Komedi Oyuncu 5.7 64,028
2011 33 Belgesel Oyuncu 7.1 734
2011 33 Most Popular by Genre Yönetmen
Senarist
Oyuncu
4.7 301

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 33 Aksiyon Oyuncu 7.6 456,323
2011 33 Biyografi Yapımcı
Editör
Yönetmen
Senarist
Oyuncu
5.2 1,005

Yeşil Yaban Arısı
2011 33 Aksiyon Oyuncu 5.8 144,965
2011 Oyuncu 6.4 1,402

Kafadar Prensler
2011 33 Macera Oyuncu 5.5 90,815

127 Saat
2010 32 Macera Oyuncu 7.6 310,001
2010 Komedi Oyuncu 8.1 19,558

Aşk ve Şüphe
2010 Dram Oyuncu 3.8 1,356

Ye Dua Et Sev
2010 32 Dram Oyuncu 5.7 72,847
2010 32 Belgesel Oyuncu 7.1 702

Çılgın Bir Gece
2010 32 Komedi Oyuncu 6.3 139,399
2010 32 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
7.1 14
2010 32 Dram Oyuncu 4.3 795
2010 32 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
6.7 121

Uluma
2010 32 Animasyon Oyuncu 6.8 10,852
2009 31 Kısa Metraj Yönetmen 6.1 216
2009 31 Komedi 5.4 596
2009 31 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
6.1 195
2009 Oyuncu 8.0 2,084
2008 30 Biyografi Oyuncu 7.6 150,015

Sevgi Fırtınası
2008 30 Dram Oyuncu 6.0 19,905

Üşütük Kafalar
2008 30 Aksiyon Oyuncu 7.0 281,130
2008 30 Macera Oyuncu 6.1 3,923

Tanrının Vadisinde
2007 29 Suç Oyuncu 7.2 64,183

Görüşme
2007 29 Dram Oyuncu 6.9 12,262

Kaza Kurşunu
2007 29 Komedi Oyuncu 7.0 321,238

Örümcek Adam 3
2007 29 Aksiyon Oyuncu 6.2 434,302
2007 29 Dram Senarist
Oyuncu
Yönetmen
6.3 1,954
2007 29 Komedi Oyuncu 6.2 1,659

Bir Amerikan Suçu
2007 29 Biyografi Oyuncu 7.4 28,112

Tatil
2006 28 Komedi Oyuncu 6.9 207,156

Ölü Kız
2006 28 Dram Oyuncu 6.7 12,936

Lanetli Ada
2006 28 Korku Oyuncu 3.7 57,724

Kahraman Pilotlar
2006 28 Aksiyon Oyuncu 6.5 38,230

Tristan Ve Isolde
2006 28 Dram Oyuncu 6.8 47,737
2006 28 Dram Oyuncu 5.8 18,843

Büyük Baskın
2005 27 Aksiyon Oyuncu 6.7 19,258

Putları Kıranlar
2005 Belgesel Oyuncu 7.8 167
2005 Komedi Oyuncu 8.6 29,754
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 27 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Senarist
Oyuncu
4.6 790

Örümcek Adam 2
2004 26 Aksiyon Oyuncu 7.3 471,120

Kumpanya
2003 25 Dram Oyuncu 6.4 5,620
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,568
2003 Komedi Oyuncu 6.8 11,146

Öldüren Şüphe
2002 24 Suç Oyuncu 6.1 21,469
2002 24 Suç Oyuncu 5.7 3,676
2002 24 Komedi Oyuncu 6.5 264

Örümcek Adam
2002 24 Aksiyon Oyuncu 7.3 608,386

Çılgın İkili
2002 24 Aksiyon Oyuncu 5.6 6,236
2001 23 Biyografi Oyuncu 7.4 3,785

Gençlik Kural Tanımaz
2000 22 Komedi Oyuncu 5.5 8,692
1999 Komedi Oyuncu 8.8 111,481

Gerçek Öpücük
1999 21 Komedi Oyuncu 6.0 74,478
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 5,244
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1975 Komedi Oyuncu 8.1 37,104
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,732
- Dram Oyuncu
Yapımcı
   
Dizi Altyazıları
Westworld (8,823) La casa de papel (2,560) The Expanse (2,075) Legion (1,809) Colony (1,517) 12 Monkeys (1,379) Goliath (1,307) Cloak & Dagger (1,293) Vikings (1,019) Fear the Walking Dead (991)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018