Giriş Kayıt
James Franco

James Franco (39)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Senarist

James Edward Franco, 19 Nisan 1978 Palo Alto, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen, senarist. Örümcek Adam (2002), Örümcek Adam 2 (2004), Örümcek Adam 3 (2007), 127 Saat (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: James Edward Franco
Doğum Tarihi: 19 Nisan 1978
Doğum Yeri: Palo Alto, California, ABD
Diğer Bir İsmi: James Edward Franco
Takma İsmi: Ted, Teddy
Burcu: Koç
Boyu: 1.78 m
9.2 (126 Oy)
  • Currently 183.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (65)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Oyuncu    
2018 Komedi Yönetmen
Oyuncu
   
2018 Dram Yönetmen
Oyuncu
   
2018 Bilim-Kurgu Yönetmen
Oyuncu
Yapımcı
   
2017 39 Biyografi Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
8.0 1,902
2017 39 Korku Oyuncu 4.7 2,566
2017 Dram Yönetmen
Oyuncu
Yapımcı
8.3 8,078

Yaratık: Covenant
2017 39 Korku Oyuncu 6.5 171,310
2017 39 Dram Oyuncu 6.0 1,872
2017 39 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
4.0 1,508
2017 39 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 254
2017 39 Dram Oyuncu
Yapımcı
5.5 198
2017 39 Dram Yönetmen
Senarist
Oyuncu
   
2017 39 Suç Oyuncu    
2017 39 Fantastik Oyuncu
Yapımcı
   
2017 39 Dram Yönetmen
Oyuncu
Yapımcı
   
2017 39 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
   
2017 39 Korku Oyuncu    

Bu da Nereden Çıktı?
2016 38 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.2 69,091
2016 38 Dram Oyuncu 4.7 378
2016 38 Suç Yapımcı
Oyuncu
5.6 5,080

Sosis Partisi
2016 38 Animasyon Oyuncu 6.2 135,940
2016 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
Senarist
4.1 682
2016 Dram Yapımcı
Oyuncu
8.3 40,192
2016 38 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.7 4,594
2016 Komedi Oyuncu 7.0 5,954

Bitmeyen Kavga
2016 38 Dram Yönetmen
Oyuncu
Yapımcı
6.2 2,221
2015 37 Komedi Oyuncu
Yapımcı
4.4 273

Çöl Kraliçesi
2015 37 Biyografi Oyuncu 5.6 6,101
2015 37 Komedi Oyuncu 6.4 47,439
2015 37 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
5.0 217

Küçük Prens
2015 37 Animasyon Oyuncu 7.8 42,442

Her Şey Güzel Olacak
2015 37 Dram Oyuncu 5.5 4,732
2015 37 Dram 6.1 2,748
2015 37 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.2 2,617

Vahşi Atlar
2015 37 Suç Oyuncu 4.8 2,328

Gerçek Hikaye
2015 37 Suç Oyuncu 6.3 44,764
2015 37 Dram Yapımcı
Oyuncu
Senarist
4.8 564
2015 37 Komedi Oyuncu 5.5 132
2015 37 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
5.7 2,904
2015 37 Macera Yapımcı
Oyuncu
6.5 111

Diktatörle Görüşme
2014 36 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
6.6 268,569

Ölümcül Oyun
2014 36 Aksiyon Oyuncu 5.5 13,055
2014 Kısa Metraj Oyuncu
Yönetmen
7.8 62
2014 36 Dram Oyuncu
Yönetmen
4.8 582
2014 Komedi Oyuncu 5.7 279
2014 36 Suç Oyuncu 6.8 44,257
2014 Komedi Oyuncu 7.7 11,959
2013 35 Dram Oyuncu 6.3 23,226
2013 35 Dram Oyuncu 6.4 22,960
2013 35 Aksiyon Oyuncu 6.5 91,113

Buraya Kadar
2013 35 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
6.6 336,990

Matmazel C
2013 35 Belgesel Oyuncu 5.7 419
2013 35 Belgesel Oyuncu 6.2 134

James Franco Taşlaması
2013 Komedi Oyuncu 7.8 3,357

Tanrının Oğlu
2013 35 Suç Yönetmen
Oyuncu
Senarist
5.5 3,122
2013 35 Belgesel Yönetmen 6.2 131
2013 35 Biyografi Oyuncu 6.2 33,605
2013 35 Biyografi Yönetmen
Senarist
7.3 26
2013 35 Oyuncu    

Döşeğimde Ölürken
2013 35 Dram Yönetmen
Senarist
Oyuncu
5.4 3,121
2013 35 Belgesel Yapımcı 6.1 160

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 35 Macera Oyuncu 6.3 184,293
2013 35 Belgesel Yapımcı 6.3 870

İç. Leather Bar.
2013 35 Dram Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
Oyuncu
Yönetmen
5.1 1,918

Bahar Tatili
2012 34 Aksiyon Oyuncu 5.3 117,056

Katil
2012 34 Biyografi Oyuncu 6.9 60,634

Cherry'nin Hikayesi
2012 34 Dram Oyuncu 4.8 8,649

Zamanın Rengi
2012 34 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
4.6 986
2012 34 Dram Oyuncu 3.7 1,174
2012 Komedi Oyuncu 7.4 24,863
2012 Oyuncu 7.9 1,682
2012 34 Belgesel Oyuncu
Yönetmen
5.8 74

Marina Abramoviç: Sanatçı Aramızda
2012 34 Belgesel Oyuncu 7.9 4,298
2012 34 Dram Oyuncu 5.3 520
2011 33 Komedi Oyuncu 5.7 63,124
2011 33 Belgesel Oyuncu 7.1 734
2011 33 Most Popular by Genre Yönetmen
Senarist
Oyuncu
4.7 301

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 33 Aksiyon Oyuncu 7.6 443,957
2011 33 Biyografi Yapımcı
Editör
Yönetmen
Senarist
Oyuncu
5.2 1,005

Yeşil Yaban Arısı
2011 33 Aksiyon Oyuncu 5.8 142,665
2011 Oyuncu 6.4 1,402

Kafadar Prensler
2011 33 Macera Oyuncu 5.5 89,465

127 Saat
2010 32 Macera Oyuncu 7.6 301,567
2010 Komedi Oyuncu 8.1 18,875

Aşk ve Şüphe
2010 Dram Oyuncu 3.8 1,356

Ye Dua Et Sev
2010 32 Dram Oyuncu 5.7 70,404
2010 32 Belgesel Oyuncu 7.1 702

Çılgın Bir Gece
2010 32 Komedi Oyuncu 6.3 136,164
2010 32 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
7.1 14
2010 32 Dram Oyuncu 4.3 795
2010 32 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
6.7 121

Uluma
2010 32 Animasyon Oyuncu 6.8 10,852
2009 31 Kısa Metraj Yönetmen 6.1 216
2009 31 Komedi 5.4 596
2009 31 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
6.1 195
2009 Oyuncu 8.0 2,084
2008 30 Biyografi Oyuncu 7.6 146,229

Sevgi Fırtınası
2008 30 Dram Oyuncu 6.0 19,393

Üşütük Kafalar
2008 30 Aksiyon Oyuncu 7.0 274,603
2008 30 Macera Oyuncu 6.1 3,923

Tanrının Vadisinde
2007 29 Suç Oyuncu 7.2 63,090

Görüşme
2007 29 Dram Oyuncu 6.9 12,262

Kaza Kurşunu
2007 29 Komedi Oyuncu 7.0 315,074

Örümcek Adam 3
2007 29 Aksiyon Oyuncu 6.2 419,728
2007 29 Dram Senarist
Oyuncu
Yönetmen
6.3 1,954
2007 29 Komedi Oyuncu 6.2 1,659

Bir Amerikan Suçu
2007 29 Biyografi Oyuncu 7.4 27,446

Tatil
2006 28 Komedi Oyuncu 6.9 199,289

Ölü Kız
2006 28 Dram Oyuncu 6.7 12,936

Lanetli Ada
2006 28 Korku Oyuncu 3.7 56,534

Kahraman Pilotlar
2006 28 Aksiyon Oyuncu 6.6 37,519

Tristan Ve Isolde
2006 28 Dram Oyuncu 6.8 47,085
2006 28 Dram Oyuncu 5.8 18,177

Büyük Baskın
2005 27 Aksiyon Oyuncu 6.7 19,258

Putları Kıranlar
2005 Belgesel Oyuncu 7.8 167
2005 Komedi Oyuncu 8.6 29,754
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 27 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Senarist
Oyuncu
4.6 790

Örümcek Adam 2
2004 26 Aksiyon Oyuncu 7.3 454,763

Kumpanya
2003 25 Dram Oyuncu 6.4 5,620
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,010
2003 Komedi Oyuncu 6.8 10,457

Öldüren Şüphe
2002 24 Suç Oyuncu 6.1 21,469
2002 24 Suç Oyuncu 5.7 3,628
2002 24 Komedi Oyuncu 6.5 264

Örümcek Adam
2002 24 Aksiyon Oyuncu 7.3 590,543

Çılgın İkili
2002 24 Aksiyon Oyuncu 5.6 6,236
2001 23 Biyografi Oyuncu 7.4 3,785

Gençlik Kural Tanımaz
2000 22 Komedi Oyuncu 5.5 8,470
1999 Komedi Oyuncu 8.8 106,644

Gerçek Öpücük
1999 21 Komedi Oyuncu 6.0 72,784
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 4,922
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1975 Komedi Oyuncu 8.1 35,947
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,619
- Dram Oyuncu
Yapımcı
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017