Giriş Kayıt
Don Francks

Don Francks (84)


Oyuncu

Donald Harvey Francks, 28 Şubat 1932 Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu. La Femme Nikita (1997), Finian's Rainbow (1968), Fast Company (1979), (2007) Beni Orada Arama (2007) gibi yapımlarla biliniyor.03 Nisan 2016 tarihinde (84 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Donald Harvey Francks
Doğum Tarihi: 28 Şubat 1932
Ölüm Tarihi: 03 Nisan 2016
Doğum Yeri: Vancouver, British Columbia, Kanada
Burcu: Balık
Web Sitesi:
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Biyografi Oyuncu 8.3 2,530
2015 83 Komedi Oyuncu 6.4 12,492
2013 Korku Oyuncu 7.2 31,178

Beni Orada Arama
2007 75 Biyografi Oyuncu 7.0 50,891

Benimle Ol
2005 73 Dram Oyuncu 5.4 12,593
2002 70 Komedi Oyuncu 6.6 1,259
2000 Aksiyon Oyuncu 8.4 266
1998 66 Aksiyon Oyuncu 3.8 1,278
1997 65 Komedi Oyuncu 6.2 253
1997 Aksiyon Oyuncu 7.5 7,853
1996 64 Komedi Oyuncu 5.3 5,381
1996 64 Aile Oyuncu 5.9 8,069
1996 64 Aksiyon Oyuncu 4.8 121
1995 Aile Oyuncu 7.8 9,077

Beynimdeki Düşman
1995 63 Aksiyon Oyuncu 5.6 59,205
1995 63 Suç Oyuncu    
1992 Animasyon Oyuncu 8.5 29,022
1991 59 Komedi Oyuncu 5.9 726
1989 57 Bilim-Kurgu Oyuncu    

Polis Akademisi
1988 Animasyon Oyuncu 5.8 532
1988 Animasyon Oyuncu    
1988 Animasyon Oyuncu 6.5 172
1987 55 Dram Oyuncu 5.9 1,422
1987 Animasyon Oyuncu 6.1 298
1987 Aksiyon Oyuncu 7.7 863
1987 Animasyon Oyuncu 3.8 130

Müfettiş Gadget
1986 Animasyon Oyuncu    
1983 51 Animasyon Oyuncu 6.8 2,271
1982 50 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.9 92
1981 49 Animasyon Oyuncu 6.7 25,882

Sevgililer Günü Laneti
1981 49 Korku Oyuncu 6.2 13,825
1979 47 Dram Oyuncu 6.8 70
1979 47 Dram Oyuncu 5.5 1,139
1978 46 Macera Oyuncu    

McCabe ve Bayan Miller
1971 39 Dram Oyuncu 7.7 18,035
1968 36 Aile Oyuncu 6.3 2,683

Görevimiz Tehlike
1966 Aksiyon Oyuncu 8.0 6,072
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,418
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,270) Stronger (5,559) The Foreigner (5,301) Flatliners (4,071) Dunkirk (3,256) Beyond Skyline (2,476) American Made (2,149) Kingsman: The Golden Circle (1,864) Loving Vincent (1,751) It (1,716)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017