Giriş Kayıt
Redd Foxx

Redd Foxx (68)


Oyuncu, Senarist

John Elroy Sanford, 09 Aralık 1922 St. Louis, Missouri, ABD doğumlu oyuncu, senarist. Harlem Geceleri (1989), Sanford and Son (1972), Cotton Comes to Harlem (1970), (1960) All the Fine Young Cannibals (1960) gibi yapımlarla biliniyor.11 Ekim 1991 tarihinde (68 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: John Elroy Sanford
Doğum Tarihi: 09 Aralık 1922
Ölüm Tarihi: 11 Ekim 1991
Doğum Yeri: St. Louis, Missouri, ABD
Takma İsmi: Zorro
Burcu: Yay
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Başkanların Uşağı
2013 Biyografi Oyuncu 7.2 95,078

Derin Gırtlak
2005 Belgesel Oyuncu 6.8 5,658
1993 Komedi Oyuncu 7.5 3,121

Harlem Geceleri
1989 67 Komedi Oyuncu 5.9 15,616
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,046

O Güzel Günler
1978 56 Dram 8.0 41,656
1972 Komedi Oyuncu
Senarist
7.9 5,822
1970 48 Aksiyon Oyuncu 6.5 1,214
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,418
1960 38 Dram Oyuncu 6.1 625
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017