Giriş Kayıt
Michael W. Foxworthy

Michael W. Foxworthy


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü

Michael W. Foxworthy, set dekoratörü, sanat bölümü. My So-Called Life (1994), Big Love (2006), Stark Raving Mad (1999), Teachers. (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael Foxworthy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Dram Set Dekoratörü    
2006 Komedi Set Dekoratörü 7.0 519
2006 Dram Sanat Bölümü
Set Dekoratörü
7.6 18,371
2002 Komedi Set Dekoratörü    
1999 Komedi Set Dekoratörü 8.3 598
1999 Komedi Set Dekoratörü    
1994 Dram Set Dekoratörü 8.4 16,841
1991 Komedi Sanat Bölümü 6.5 3,520
1984 Dram Sanat Bölümü 5.7 1,894
1981 Biyografi Set Dekoratörü 7.8 150
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017