Giriş Kayıt
Matthew Fox

Matthew Fox (51)


Oyuncu

Matthew Fox, 14 Temmuz 1966 Abington, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu. Bakış Açısı (2008), Kemik Balta (2015), Zafer Bizimdir (2006), Alex Cross (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Temmuz 1966
Doğum Yeri: Abington, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Matt Fox
Takma İsmi: Foxy
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.88 m
9.0 (36 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (39)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Spor Oyuncu    

Kemik Balta
2015 49 Macera Oyuncu 7.1 52,711

İnsanlığın Sonu
2015 49 Dram Oyuncu 5.8 13,210

Dünya Savaşı Z
2013 47 Aksiyon Oyuncu 7.0 511,904
2012 46 Aksiyon Oyuncu 5.1 29,745

İmparator
2012 46 Savaş Oyuncu 6.5 11,127
2010 44 Oyuncu    
2010 44 Belgesel Oyuncu
   
2009 43 Dram Oyuncu
   
2009 Komedi Oyuncu 7.0 10,491
2009 43 Dram Oyuncu
   

Hızlı Yarışçı
2008 42 Aksiyon Oyuncu 6.0 61,410
2008 Oyuncu 5.8 124

Bakış Açısı
2008 42 Aksiyon Oyuncu 6.6 133,447
2007 Dram Oyuncu    
2007 41 Belgesel Oyuncu    

Tehlikeli Aslar
2006 40 Aksiyon Oyuncu 6.7 126,354

Zafer Bizimdir
2006 40 Dram Oyuncu 7.1 50,460
2006 40 Belgesel Oyuncu 6.5 328
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 39 Belgesel Oyuncu    
2004 Macera Oyuncu 8.4 420,856
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,037
2003 Komedi Oyuncu 6.8 10,487
2002 Dram Oyuncu 7.6 481
1999 33 Dram Oyuncu    
1994 Dram Oyuncu 6.8 7,914
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1993 27 Komedi Oyuncu 5.3 3,635
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1975 Komedi Oyuncu 8.1 35,997
Film Altyazıları
Dunkirk (5,813) The Mountain Between Us (3,811) It (3,773) Stronger (2,016) Mother! (1,873) American Made (1,704) Kingsman: The Golden Circle (1,636) Loving Vincent (1,030) The Foreigner (835) Detroit (760)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,097) Shameless (6,482) Game of Thrones (3,596) Mr. Robot (3,383) Supernatural (2,030) Lucifer (1,748) Manhunt: Unabomber (1,727) Peaky Blinders (1,626) Outlander (1,583) Designated Survivor (1,552)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017