Giriş Kayıt
Nora Kay Foster

Nora Kay Foster


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Nora Kay Foster, senarist, yapımcı, oyuncu. Kahramanlar (2006), American Odyssey (2015), Birds of Prey (2002), Icon (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kay Foster
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yapımcı
Senarist
7.3 4,620
2013 Suç Yapımcı
Senarist
7.5 75,641
2008 Belgesel Oyuncu 5.0 107

Kahramanlar
2006 Dram Yapımcı
Senarist
7.7 206,376
2005 Bilim-Kurgu Senarist    
2005 Gerilim Senarist 6.0 645
2005 Suç Yapımcı 6.6 1,102
2004 Aksiyon Senarist    
2002 Aksiyon Yapımcı
Senarist
6.6 3,463

Yıldız Komandosu
2000 Animasyon Senarist 6.7 1,687
1998 Aksiyon Senarist 5.8 1,171
1997 Suç Senarist
Çeşitli
7.7 6,050

Zeyna: Savaşçı Prenses
1995 Aksiyon Senarist 6.7 33,538

Herkül
1995 Aksiyon Senarist 6.5 22,044
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017