Giriş Kayıt
Nora Kay Foster

Nora Kay Foster


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Nora Kay Foster, senarist, yapımcı, oyuncu. Kahramanlar (2006), American Odyssey (2015), Birds of Prey (2002), Icon (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kay Foster
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yapımcı
Senarist
7.3 4,707
2013 Suç Yapımcı
Senarist
7.5 75,859
2008 Belgesel Oyuncu 5.0 107

Kahramanlar
2006 Dram Yapımcı
Senarist
7.7 206,835
2005 Bilim-Kurgu Senarist    
2005 Gerilim Senarist 6.0 645
2005 Suç Yapımcı 6.6 1,102
2004 Aksiyon Senarist    
2002 Aksiyon Yapımcı
Senarist
6.6 3,474

Yıldız Komandosu
2000 Animasyon Senarist 6.7 1,687
1998 Aksiyon Senarist 5.8 1,181
1997 Suç Senarist
Çeşitli
7.7 6,080

Zeyna: Savaşçı Prenses
1995 Aksiyon Senarist 6.7 33,678

Herkül
1995 Aksiyon Senarist 6.5 22,137
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,448) Rogue One (6,384) Split (4,968) Assassin's Creed (3,640) Hidden Figures (3,583) Paterson (3,067) Brimstone (2,639) Patriots Day (2,536) Allied (1,905) The Institute (1,625)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,736) Legion (8,597) Arrow (5,139) The Expanse (2,694) Legends of Tomorrow (2,571) Into the Badlands (2,232) Vikings (2,232) The Blacklist (2,050) Colony (1,934) Black Sails (1,884)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017