Giriş Kayıt
Nora Kay Foster

Nora Kay Foster


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Nora Kay Foster, senarist, yapımcı, oyuncu. Kahramanlar (2006), American Odyssey (2015), Birds of Prey (2002), Icon (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kay Foster
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.3 5,304
2013 Suç Yapımcı
Senarist
7.4 79,016
2008 Belgesel Oyuncu 5.0 107

Kahramanlar
2006 Dram Yapımcı
Senarist
7.6 213,782
2005 Bilim-Kurgu Senarist    
2005 Gerilim Senarist 6.0 645
2005 Suç Yapımcı 6.6 1,102
2004 Aksiyon Senarist    
2002 Aksiyon Yapımcı
Senarist
6.6 3,768

Yıldız Komandosu
2000 Animasyon Senarist 6.7 1,687
1998 Aksiyon Senarist 5.8 1,345
1997 Suç Senarist
Çeşitli
7.7 6,553

Zeyna: Savaşçı Prenses
1995 Aksiyon Senarist 6.7 36,236

Herkül: Efsanevi Seyahatler
1995 Aksiyon Senarist 6.5 23,930
Film Altyazıları
Rampage (13,094) Ready Player One (7,852) Blockers (1,823) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,422) The Cured (724) Den 12. mann (605) Future World (590) Black Panther (507) Red Sparrow (359)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,226) The 100 (2,696) La casa de papel (2,117) 12 Monkeys (2,078) The Expanse (1,920) The Crossing (1,683) Into the Badlands (1,680) Vikings (1,103) Legion (1,086) Supernatural (938)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018