Giriş Kayıt
Nora Kay Foster

Nora Kay Foster


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Nora Kay Foster, senarist, yapımcı, oyuncu. Kahramanlar (2006), American Odyssey (2015), Birds of Prey (2002), Icon (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kay Foster
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.3 5,237
2013 Suç Yapımcı
Senarist
7.5 78,715
2008 Belgesel Oyuncu 5.0 107

Kahramanlar
2006 Dram Yapımcı
Senarist
7.6 213,118
2005 Bilim-Kurgu Senarist    
2005 Gerilim Senarist 6.0 645
2005 Suç Yapımcı 6.6 1,102
2004 Aksiyon Senarist    
2002 Aksiyon Yapımcı
Senarist
6.6 3,726

Yıldız Komandosu
2000 Animasyon Senarist 6.7 1,687
1998 Aksiyon Senarist 5.8 1,311
1997 Suç Senarist
Çeşitli
7.7 6,493

Zeyna: Savaşçı Prenses
1995 Aksiyon Senarist 6.7 35,970

Herkül: Efsanevi Seyahatler
1995 Aksiyon Senarist 6.5 23,746
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018