Giriş Kayıt
David Foster

David Foster (68)


Müzisyen, Oyuncu, Müzisyen

David Walter Foster, 01 Kasım 1949 Victoria, British Columbia, Kanada doğumlu müzisyen, oyuncu, müzisyen. Doğuştan Yetenekli (1984), Ne Yaptığını Hala Biliyorum (1998), St. Elmo Ateşi (1985), Benim Başarım (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: David Walter Foster
Doğum Tarihi: 01 Kasım 1949
Doğum Yeri: Victoria, British Columbia, Kanada
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 68 Belgesel Oyuncu    
2016 67 Belgesel Oyuncu 8.2 73
2016 67 Belgesel Oyuncu 7.3 180
2016 67 Belgesel Oyuncu 7.4 1,135

Çılgınlar Gibi
2011 62 Dram Oyuncu 6.7 51,882
2011 Talk-Show Oyuncu 5.2 3,683
2008 59 Dram Müzik
Yapımcı
6.0 39

Kiralık Sevgili
2005 56 Komedi 6.1 41,773
2003 Animasyon Müzik    
2002 Game-Show Oyuncu 4.2 19,906

Aile Babası
2000 51 Komedi Müzik 6.7 90,989

Aşk Mektubu
1999 50 Dram Müzik 6.2 31,180
1999 50 Müzik Müzik 5.3 187

Ne Yaptığını Hala Biliyorum
1998 49 Korku Müzik 4.6 59,332
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 4,920
1997 48 Belgesel Müzik    

Aşk Meleği
1996 47 Komedi Müzik 5.5 9,295

Özgür Willy 2
1995 46 Aile Müzik 4.9 13,689
1992 43 Aksiyon Oyuncu
Müzik
6.2 98,576
1991 42 Aksiyon Müzik 5.8 3,064

Liseli Ajan
1991 42 Aksiyon Müzik 5.7 5,248

Kurtlarla Dans
1990 41 Macera Müzik 8.0 202,442

Sahil Güvenlik
1989 Dram Müzik 5.2 20,813
1989 40 Dram Müzik 5.3 846
1988 39 Dram Müzik 6.8 3,509

Benim Başarım
1987 38 Komedi Müzik
Müzik
6.5 24,676

Beyaz Geceler
1985 36 Dram Müzik 6.6 5,559

St. Elmo Ateşi
1985 36 Dram Müzik
Müzik
6.4 30,054

Doğuştan Yetenekli
1984 35 Dram Müzik 7.5 36,765

Müthiş İkili
1983 34 Komedi Müzik 4.6 3,115
1978 29 Macera Müzik 5.3 11,762
1978 29 Komedi 7.0 31,007
1976 27 Dram Müzik 5.2 1,560
1971 Biyografi Oyuncu
Müzik
7.8 445
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017