Giriş Kayıt
David Foster

David Foster (68)


Müzisyen, Oyuncu, Müzisyen

David Walter Foster, 01 Kasım 1949 Victoria, British Columbia, Kanada doğumlu müzisyen, oyuncu, müzisyen. Doğuştan Yetenekli (1984), Ne Yaptığını Hala Biliyorum (1998), St. Elmo Ateşi (1985), Benim Başarım (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: David Walter Foster
Doğum Tarihi: 01 Kasım 1949
Doğum Yeri: Victoria, British Columbia, Kanada
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 68 Belgesel Oyuncu    
2016 67 Belgesel Oyuncu 8.2 73
2016 67 Belgesel Oyuncu 7.3 180
2016 67 Belgesel Oyuncu 7.4 1,135

Çılgınlar Gibi
2011 62 Dram Oyuncu 6.7 53,241
2008 59 Dram Müzik
Yapımcı
6.0 39

Kiralık Sevgili
2005 56 Komedi 6.1 42,799
2003 Animasyon Müzik    
2002 Game-Show Oyuncu 4.2 20,135

Aile Babası
2000 51 Komedi Müzik 6.7 93,147

Aşk Mektubu
1999 50 Dram Müzik 6.2 31,857
1999 50 Müzik Müzik 5.3 187

Ne Yaptığını Hala Biliyorum
1998 49 Korku Müzik 4.6 60,459
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 4,932
1997 48 Belgesel Müzik    

Aşk Meleği
1996 47 Komedi Müzik 5.5 9,295

Özgür Willy 2
1995 46 Aile Müzik 4.9 14,425
1992 43 Aksiyon Oyuncu
Müzik
6.2 101,512
1991 42 Aksiyon Müzik 5.8 3,064

Liseli Ajan
1991 42 Aksiyon Müzik 5.7 5,248

Kurtlarla Dans
1990 41 Macera Müzik 8.0 208,142

Sahil Güvenlik
1989 Dram Müzik 5.2 21,299
1989 40 Dram Müzik 5.3 846
1988 39 Dram Müzik 6.8 3,509

Benim Başarım
1987 38 Komedi Müzik
Müzik
6.5 25,304

Beyaz Geceler
1985 36 Dram Müzik 6.6 5,827

St. Elmo Ateşi
1985 36 Dram Müzik
Müzik
6.4 30,915
1984 Talk-Show Oyuncu 5.2 4,147

Doğuştan Yetenekli
1984 35 Dram Müzik 7.5 37,448

Müthiş İkili
1983 34 Komedi Müzik 4.6 3,115
1978 29 Macera Müzik 5.3 12,009
1978 29 Komedi 7.0 31,716
1976 27 Dram Müzik 5.2 1,560
1971 Biyografi Oyuncu
Müzik
7.8 445
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018