Giriş Kayıt
David Foster

David Foster (67)


Müzisyen, Oyuncu, Müzisyen

David Walter Foster, 01 Kasım 1949 Victoria, British Columbia, Kanada doğumlu müzisyen, oyuncu, müzisyen. Doğuştan Yetenekli (1984), Ne Yaptığını Hala Biliyorum (1998), St. Elmo Ateşi (1985), Benim Başarım (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: David Walter Foster
Doğum Tarihi: 01 Kasım 1949
Doğum Yeri: Victoria, British Columbia, Kanada
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Oyuncu    
2016 67 Belgesel Oyuncu 7.4 1,135

Çılgınlar Gibi
2011 62 Dram Oyuncu 6.7 50,127
2011 Talk-Show Oyuncu 5.2 3,683
2008 59 Dram Müzik
Yapımcı
6.0 39

Kiralık Sevgili
2005 56 Komedi 6.1 40,413
2003 Animasyon Müzik    
2002 Game-Show Oyuncu 4.2 19,493

Aile Babası
2000 51 Komedi Müzik 6.7 89,301

Aşk Mektubu
1999 50 Dram Müzik 6.1 30,296
1999 50 Müzik Müzik 5.3 187

Ne Yaptığını Hala Biliyorum
1998 49 Korku Müzik 4.6 57,625
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 4,588
1997 48 Belgesel Müzik    

Aşk Meleği
1996 47 Komedi Müzik 5.5 9,063

Özgür Willy 2
1995 46 Aile Müzik 4.9 13,344
1992 43 Aksiyon Oyuncu
Müzik
6.2 94,802
1991 42 Aksiyon Müzik 5.8 3,064

Liseli Ajan
1991 42 Aksiyon Müzik 5.7 5,248

Kurtlarla Dans
1990 41 Macera Müzik 8.0 196,421

Sahil Güvenlik
1989 Dram Müzik 5.1 19,673
1989 40 Dram Müzik 5.3 846
1988 39 Dram Müzik 6.8 3,509

Benim Başarım
1987 38 Komedi Müzik
Müzik
6.5 24,064

Beyaz Geceler
1985 36 Dram Müzik 6.6 5,437

St. Elmo Ateşi
1985 36 Dram Müzik
Müzik
6.3 29,019

Doğuştan Yetenekli
1984 35 Dram Müzik 7.5 35,868

Müthiş İkili
1983 34 Komedi Müzik 4.6 3,115
1978 29 Macera Müzik 5.3 11,431
1978 29 Komedi 7.0 30,144
1976 27 Dram Müzik 5.2 1,560
1970 Dram Oyuncu
Müzik
7.8 2,113
Film Altyazıları
Gold (4,003) Get Out (2,403) Logan (1,922) La La Land (1,234) The Age of Shadows (1,218) Split (1,217) Rings (1,164) Zashchitniki (1,083) The Great Wall (952) Sand Castle (808)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,049) The Blacklist (3,345) Into the Badlands (2,796) Fargo (2,609) The Last Kingdom (2,514) Doctor Who (2,114) The Expanse (1,543) Game of Thrones (1,530) Vikings (1,527) Supernatural (1,246)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017