Giriş Kayıt
Sharon Forward

Sharon Forward


Sanat Bölümü, Animasyon

Sharon Forward, sanat bölümü, animasyon.

Diğer Bir İsmi: Sharon Rolnick | Sharon Rolnik
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Sanat Bölümü 7.3 281

Prenses Sofia
2013 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 1,613

Jake ve Varolmayan Ülkenin Korsanları
2011 Animasyon Sanat Bölümü 5.5 960

Özel Ajan Oso
2009 Animasyon Sanat Bölümü 5.3 309
2007 Animasyon Sanat Bölümü 8.0 25,290
2007 Animasyon Sanat Bölümü 6.0 269

Tilki Ve Avcı Köpeği 2
2006 Animasyon Sanat Bölümü 5.4 3,119

Leroy ve Stiç
2006 Animasyon Sanat Bölümü 6.2 3,520
2005 Animasyon Sanat Bölümü    

Minik Fil Heffalump
2005 Animasyon Sanat Bölümü 6.4 4,268

Mulan 2
2004 Animasyon Sanat Bölümü    

Piglet - Winnie the Pooh ve arkadaslarinin yeni maceralari
2003 Animasyon Sanat Bölümü 6.0 4,787

Orman Çocuğu 2
2003 Macera Sanat Bölümü 5.4 11,947

Cinderella: Rüyalar Gerçek Oluyor
2002 Animasyon Sanat Bölümü 4.8 5,017

Notre Dame'ın Kamburu 2
2002 Animasyon Sanat Bölümü 4.7 3,774
2001 Animasyon Sanat Bölümü 5.9 5,734

Aslan Kral 2: Simbanın Onuru
1998 Animasyon Sanat Bölümü 6.4 38,745
1998 Animasyon Sanat Bölümü    
1997 Animasyon Sanat Bölümü    
1996 Animasyon Sanat Bölümü    
1994 Animasyon Sanat Bölümü 7.2 5,970
1993 Animasyon Sanat Bölümü    
1991 Animasyon Sanat Bölümü 7.6 11,896
1991 Aile Sanat Bölümü    

Polis Akademisi
1988 Animasyon Sanat Bölümü 5.8 532
1988 Animasyon Animasyon 7.3 379
1985 Aile Animasyon
Sanat Bölümü
   
1983 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
7.5 13,672
1982 Animasyon Sanat Bölümü    

Şirinler
1981 Animasyon Sanat Bölümü 7.3 11,643
Dizi Altyazıları
Westworld (16,792) La casa de papel (3,739) Supernatural (3,263) Into the Badlands (2,290) Krypton (2,106) Gotham (2,099) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,093) Arrow (1,641) The Big Bang Theory (1,622) Lucifer (1,581)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018