Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Sharon Forward

Sharon Forward


Sanat Bölümü, Animasyon

Sharon Forward, sanat bölümü, animasyon.

Diğer Bir İsmi: Sharon Rolnick | Sharon Rolnik
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Sanat Bölümü 7.7 180
2013 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 1,292
2011 Animasyon Sanat Bölümü 5.5 870
2009 Macera Sanat Bölümü 5.3 278
2007 Animasyon Sanat Bölümü 8.0 21,881
2007 Animasyon Sanat Bölümü 6.0 269
2006 Animasyon Sanat Bölümü    

Leroy ve Stiç
2006 Animasyon Sanat Bölümü    
2005 Animasyon Sanat Bölümü    

Minik Fil Heffalump
2005 Animasyon Sanat Bölümü 6.4 4,268

Mulan 2
2004 Animasyon Sanat Bölümü    

Piglet - Winnie the Pooh ve arkadaslarinin yeni maceralari
2003 Animasyon Sanat Bölümü 6.0 4,787

Orman Çocuğu 2
2003 Macera Sanat Bölümü 5.4 11,947

Cinderella: Rüyalar Gerçek Oluyor
2002 Animasyon Sanat Bölümü 4.8 5,017

Notre Dame'ın Kamburu 2
2002 Animasyon Sanat Bölümü 4.7 3,774
2001 Animasyon Sanat Bölümü 5.9 5,734

Aslan Kral 2: Simbanın Onuru
1998 Animasyon Sanat Bölümü 6.4 38,745
1998 Animasyon Sanat Bölümü    
1997 Animasyon Sanat Bölümü    
1996 Animasyon Sanat Bölümü    
1995 Animasyon Sanat Bölümü    
1994 Animasyon Sanat Bölümü 7.2 4,580
1993 Animasyon Sanat Bölümü    
1991 Aile Sanat Bölümü    

Şirinler
1990 Animasyon Sanat Bölümü    

Polis Akademisi
1988 Animasyon Sanat Bölümü 5.8 532
1988 Animasyon Animasyon 7.3 379
1985 Aile Animasyon
Sanat Bölümü
   
1983 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
7.5 12,154
1982 Animasyon Sanat Bölümü    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017