Giriş Kayıt
Blair Forward

Blair Forward


Kameraman, Oyuncu

Blair Forward, kameraman, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Oyum Kime?
2008 Komedi Oyuncu 6.1 15,272

Aile Bağları
1997 Dram Kameraman 6.0 4,353

Haberci
1997 Aksiyon Oyuncu 6.0 58,548
1992 Aksiyon Kameraman 6.2 94,841

Kurtlarla Dans
1990 Macera Kameraman 8.0 196,487
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,159) Silence (1,860) Gold (1,811) Logan (1,282) The Fate of the Furious (1,025) Fifty Shades Darker (970) Get Out (951) Split (879) La La Land (854) The Age of Shadows (775)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,806) The Flash (6,184) Gotham (2,838) Into the Badlands (2,607) Fargo (1,456) Game of Thrones (1,364) Bates Motel (1,337) Vikings (1,264) Billions (1,222) The Blacklist (1,101)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017