Giriş Kayıt
Blair Forward

Blair Forward


Kameraman, Oyuncu

Blair Forward, kameraman, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Oyum Kime?
2008 Komedi Oyuncu 6.1 15,882

Aile Bağları
1997 Dram Kameraman 6.0 4,353

Haberci
1997 Aksiyon Oyuncu 6.0 61,454
1992 Aksiyon Kameraman 6.2 101,512

Kurtlarla Dans
1990 Macera Kameraman 8.0 208,142
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018