Giriş Kayıt
Chantale Fortin

Chantale Fortin


Chantale Fortin, Fear of the Dark (2003), Hırsızlar Çetesi (2002), The Intruder (1999), (2001) Kayıp Ve Çılgın (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Korku Çeşitli 5.4 2,635

Hırsızlar Çetesi
2002 Aksiyon Çeşitli 5.6 754

Kayıp Ve Çılgın
2001 Dram Çeşitli 7.0 17,298
1999 Dram Çeşitli 5.0 636

İç Çamaşırı (1999)
1999 Romantik Çeşitli 6.6 6,852
1997 Dram Çeşitli 7.0 12,031
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017