Giriş Kayıt
André Fortin

André Fortin


Özel Efekt

André Fortin, Özel efekt. Vurgun (2001), (2006) Kaynak (2006), (2008) Ölüm Yarışı (2008), (2013) Whitewash (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Özel Efekt 5.8 1,315

Ölüm Yarışı
2008 Aksiyon Özel Efekt 6.4 175,524

Kaynak
2006 Dram Özel Efekt 7.3 201,463

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Özel Efekt 5.6 54,885

Vurgun
2001 Aksiyon Özel Efekt 6.5 28,995
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (115,058) The Defenders (5,430) Rick and Morty (3,592) The Strain (2,348) Suits (1,840) The Sinner (1,560) Mr. Mercedes (1,318) Fargo (1,101) Breaking Bad (941) Vikings (819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017