Giriş Kayıt
André Fortin

André Fortin


Özel Efekt

André Fortin, Özel efekt. Vurgun (2001), (2006) Kaynak (2006), (2008) Ölüm Yarışı (2008), (2013) Whitewash (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Özel Efekt 5.8 1,315

Ölüm Yarışı
2008 Aksiyon Özel Efekt 6.4 181,570

Kaynak
2006 Dram Özel Efekt 7.3 210,066

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Özel Efekt 5.6 56,166

Vurgun
2001 Aksiyon Özel Efekt 6.5 29,941
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018