Giriş Kayıt
Roy Fortier

Roy Fortier


Roy Fortier, Mutluluk (I) (1998), 666 Park Avenue (2012), Lymelife (2008), The Baxter (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

En Şiddetli Sene
2014 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.0 52,034
2014 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.3 347,693
2012 Dram Taşıma Bölümü 6.9 16,108

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.7 248,539

Acı Bir Hayat Öyküsü
2009 Dram Taşıma Bölümü 7.3 92,706

Özgür Woodstock
2009 Komedi Taşıma Bölümü 6.7 25,409
2008 Komedi Taşıma Bölümü 7.0 12,936
2007 Dram Taşıma Bölümü 6.6 954

Seni İstiyorum
2007 Dram Taşıma Bölümü 7.4 96,055
2007 Suç Taşıma Bölümü 6.4 442

Kusursuz Yabancı
2007 Suç Taşıma Bölümü 5.7 39,414
2005 Komedi Taşıma Bölümü 6.7 4,236
2000 Biyografi Taşıma Bölümü 7.0 23,384

Yaşamın Kıyısında
1999 Komedi Taşıma Bölümü 6.8 55,499

Mutluluk (I)
1998 Komedi Taşıma Bölümü 7.8 58,251
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017