Giriş Kayıt
Jacob Fortier

Jacob Fortier


Kameraman

Jacob Fortier, kameraman. Love! Valour! Compassion! (1997), (2001) Komplo (2001), (2003) Asılsız Haber (2003), (2005) Hayatımın Maçı (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Kameraman 5.6 76,605

Yaşam Şifresi
2011 Gizem Kameraman 7.5 429,846
2010 Gerilim Kameraman 4.9 2,299

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Kameraman 5.2 132,667

Dünyanın Merkezine Yolculuk
2008 Aksiyon Kameraman 5.8 98,164

Kaynak
2006 Dram Kameraman 7.3 209,106

Hayatımın Maçı
2005 Dram Kameraman 7.5 24,564

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Kameraman 5.6 55,949

Asılsız Haber
2003 Dram Kameraman 7.2 30,741

Aklımı Çelme
2003 Komedi Kameraman 7.5 4,495

Komplo
2001 Aksiyon Kameraman 6.8 109,254

Saint-Pierre'in Dulu
2000 Dram Kameraman 7.3 4,933

Paralar Nerede?
2000 Dram Kameraman 6.3 4,735
1999 Dram Kameraman 5.0 636
1997 Komedi Kameraman 6.9 2,826

Aşkta Ve Savaşta
1996 Biyografi Kameraman 6.0 6,923
1994 Biyografi Kameraman 6.4 3,681
Dizi Altyazıları
Westworld (14,870) Supernatural (4,484) La casa de papel (3,950) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,334) Gotham (3,322) Arrow (2,468) 13 Reasons Why (2,007) The 100 (1,999) Lucifer (1,778) The Flash (1,740)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018