Giriş Kayıt
Jacob Fortier

Jacob Fortier


Kameraman

Jacob Fortier, kameraman. Love! Valour! Compassion! (1997), (2001) Komplo (2001), (2003) Asılsız Haber (2003), (2005) Hayatımın Maçı (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Kameraman 5.6 75,686

Yaşam Şifresi
2011 Gizem Kameraman 7.5 422,541
2010 Gerilim Kameraman 4.9 2,299

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Kameraman 5.2 130,530

Dünyanın Merkezine Yolculuk
2008 Aksiyon Kameraman 5.8 95,918

Kaynak
2006 Dram Kameraman 7.3 206,468

Hayatımın Maçı
2005 Dram Kameraman 7.5 24,168

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Kameraman 5.6 55,502

Asılsız Haber
2003 Dram Kameraman 7.2 30,105

Aklımı Çelme
2003 Komedi Kameraman 7.5 4,495

Komplo
2001 Aksiyon Kameraman 6.8 108,193

Saint-Pierre'in Dulu
2000 Dram Kameraman 7.3 4,933

Paralar Nerede?
2000 Dram Kameraman 6.3 4,735
1999 Dram Kameraman 5.0 636
1997 Komedi Kameraman 6.9 2,826

Aşkta Ve Savaşta
1996 Biyografi Kameraman 6.0 6,923
1994 Biyografi Kameraman 6.4 3,681
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (18,305) Blade Runner 2049 (3,964) Jigsaw (2,988) Geostorm (2,748) Last Flag Flying (2,602) The Man from Earth: Holocene (2,582) Dunkirk (1,408) The Open House (1,403) The Foreigner (1,188) It (1,169)
Dizi Altyazıları
Vikings (17,799) Black Mirror (6,518) Shameless (5,252) Supernatural (5,141) The Big Bang Theory (4,579) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,014) Star Trek: Discovery (2,885) The Blacklist (2,518) The X Files (2,146) The Flash (2,131)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018