Giriş Kayıt
Gilles Fortier

Gilles Fortier


Kameraman

Gilles Fortier, kameraman. Ascension (2014), Map of the Human Heart (1992), Un zoo la nuit (1987), anne! (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

anne!
2017 Dram Kameraman 7.1 37,237

Tehlikeli Yürüyüş
2015 Macera Kameraman 7.3 97,718
2014 Dram Kameraman 7.2 9,135

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Kameraman 5.6 74,848

Fabrika
2012 Suç Kameraman 5.8 8,480

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Kameraman 6.0 145,172
2011 Dram Kameraman 5.6 68,397

Yaşam Şifresi
2011 Gizem Kameraman 7.5 416,024

Soğuk Ölüm
2009 Aksiyon Kameraman 5.5 33,545

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Kameraman 5.2 128,808

Dünyanın Merkezine Yolculuk
2008 Aksiyon Kameraman 5.8 94,208

Spiderwick Günceleri
2008 Macera Kameraman 6.6 74,585

Sır
2007 Dram Kameraman 6.4 3,131

Zafer Patenleri
2007 Komedi Kameraman 6.3 137,751

Kaynak
2006 Dram Kameraman 7.3 203,700

300 Spartalı
2006 Aksiyon Kameraman 7.7 649,555

Son Öpücük
2006 Komedi Kameraman 6.5 38,883
2006 Belgesel Kameraman    

Saatli Bomba
2006 Dram Kameraman    

Hayatımın Maçı
2005 Dram Kameraman 7.5 23,813

Fidye
2005 Komedi Kameraman 4.1 3,255

Yeni Yıl
2004 Dram Kameraman 6.3 7,290

Hayatın Benim
2004 Suç Kameraman 6.2 69,308

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Kameraman 6.4 357,686

En Büyük Korku
2002 Aksiyon Kameraman 6.4 91,165

Aydaki Adam
2002 Komedi Kameraman 3.8 20,468

Türk Caddesi'ndeki Ev
2002 Aksiyon Kameraman 5.5 6,060

Komplo
2001 Aksiyon Kameraman 6.8 107,159
2000 Aksiyon Kameraman 2.4 68,264
2000 Biyografi Kameraman    
2000 Biyografi Kameraman 5.4 2,062

Kemik Koleksiyoncusu
1999 Suç Kameraman 6.7 129,958
1999 Dram Kameraman 5.0 636

Gri Baykuş
1999 Biyografi Kameraman 6.0 2,811

Yılan Gözler
1998 Suç Kameraman 6.0 67,490
1997 Dram Kameraman 7.3 1,243
1997 Dram Kameraman 7.0 12,031
1997 Macera Kameraman    

Gece Ana
1996 Dram Kameraman 7.2 4,232
1995 Aksiyon Kameraman 5.9 764

İskoçyalı 3: Ölümsüz Savaşçı
1994 Fantastik Kameraman 4.3 16,386
1994 Dram Kameraman 6.0 118
1994 Macera Kameraman 6.9 100
1994 Biyografi Kameraman 6.4 3,681
1993 Dram Kameraman 6.7 2,200
1992 Aksiyon Kameraman    
1992 Macera Kameraman 7.2 2,690

Siyah Kaftan
1991 Macera Kameraman 7.1 5,409

Liseli Ajan
1991 Aksiyon Kameraman 5.7 5,248

Düşmanlar: Bir Aşk Üçgeni
1989 Komedi Kameraman 6.8 1,647
1988 Suç Kameraman 5.8 2,662
1988 Komedi Kameraman 6.0 2,335
1987 Suç Kameraman 7.3 554
1987 Aksiyon Kameraman 5.2 447
1987 Suç Kameraman 6.4 1,967
1986 Aksiyon Kameraman 5.0 535
1986 Biyografi Kameraman 5.4 866

Saatler Sonra
1985 Komedi Kameraman 7.7 44,153
1985 Komedi Kameraman 5.8 434
1984 Komedi Kameraman 6.0 6,650

Çıldırtan Şüphe
1983 Korku Kameraman 6.2 2,026
1983 Macera Kameraman 6.2 506
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017