Giriş Kayıt
Claude Fortier

Claude Fortier


Kameraman

Claude Fortier, kameraman. Amerikan İmparatorluğunun Çöküşü (1986), The Hotel New Hampshire (1984), The Vindicator (1986), (2003) Barbarların İstilası (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Barbarların İstilası
2003 Komedi Kameraman 7.7 25,101
2002 Gerilim Kameraman    
2000 Dram Kameraman    
1997 Macera Kameraman    

Silah Kaçakçısı
1989 Suç Kameraman 4.0 451
1987 Suç Kameraman 6.4 1,967

Amerikan İmparatorluğunun Çöküşü
1986 Komedi Kameraman 7.3 6,547
1986 Aksiyon Kameraman 5.0 535
1984 Komedi Kameraman 6.0 6,650
1979 Dram Kameraman 5.4 19
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017