Giriş Kayıt
Raffaello Forti

Raffaello Forti


Raffaello Forti, Yabandan Gelen Adam (1971), Batının Dört Devi Dönüyor (1969), Macabro (1980), Zeder (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1983 Korku Çeşitli 6.3 1,272
1980 Korku Çeşitli 6.0 1,488
1980 Komedi Çeşitli 6.9 314
1977 Komedi Çeşitli 7.0 675

Yabandan Gelen Adam
1971 Western Çeşitli 7.7 23,748

Batının Dört Devi Dönüyor
1969 Western Çeşitli 5.7 2,214
1968 Western Çeşitli 6.3 761
1967 Komedi Çeşitli 6.7 189
1966 Aksiyon Çeşitli    
1963 Komedi Çeşitli 7.2 340
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (22,146) Blade Runner 2049 (3,632) Jigsaw (2,600) Geostorm (2,395) Last Flag Flying (1,737) The Man from Earth: Holocene (1,509) Dunkirk (1,362) It (1,083) The Foreigner (1,047) Justice League (834)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,951) Shameless (6,452) Black Mirror (6,039) Star Trek: Discovery (3,619) The Big Bang Theory (3,394) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,209) Supernatural (3,149) The X Files (2,143) The Gifted (2,041) The Blacklist (1,645)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018