Giriş Kayıt
Maurizio Forti

Maurizio Forti


Maurizio Forti, Paris'te Son Tango (1972), Salo Ya Da Sodom'un 120 Günü (1975), 1001 Gece Masalları (1974), (1976) 1900 (1976) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

1900
1976 Dram Çeşitli 7.7 18,561

Salo Ya Da Sodom'un 120 Günü
1975 Dram Çeşitli 6.0 42,318

1001 Gece Masalları
1974 Komedi Çeşitli 6.9 5,173

Paris'te Son Tango
1972 Dram Çeşitli 7.1 39,951
1967 Macera Çeşitli 7.3 62
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (116,470) Rick and Morty (4,330) The Defenders (3,328) The Strain (3,003) Suits (1,909) Mr. Mercedes (1,304) The Sinner (1,124) Fargo (1,116) The Last Ship (1,065) Breaking Bad (992)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017