Giriş Kayıt
Rhonda Fortescue

Rhonda Fortescue (51)


Rhonda Fortescue, 16 Mayıs 1966 doğumlu Sokak Dövüşçüsü (1994) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Mayıs 1966
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Müfettiş Gadget 2
2003 37 Aksiyon Çeşitli    
2002 36 Dram Çeşitli    
1998 Dram Çeşitli 7.0 805
1997 31 Çeşitli 5.9 383

Sokak Dövüşçüsü
1994 28 Aksiyon Çeşitli 3.8 56,156
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017