Giriş Kayıt
Rhonda Fortescue

Rhonda Fortescue (51)


Rhonda Fortescue, 16 Mayıs 1966 doğumlu Sokak Dövüşçüsü (1994) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Mayıs 1966
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Müfettiş Gadget 2
2003 37 Aksiyon Çeşitli    
2002 36 Dram Çeşitli    
1998 Dram Çeşitli 7.0 805
1997 31 Çeşitli 5.9 383

Sokak Dövüşçüsü
1994 28 Aksiyon Çeşitli 3.8 55,807
Film Altyazıları
Baywatch (15,207) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,118) 6 Days (2,371) Dangal (2,343) Lady Macbeth (2,302) Dunkirk (2,267) Security (1,839) King Arthur: Legend of the Sword (1,332) Wakefield (1,326) Alien: Covenant (1,031)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (123,148) The Defenders (5,590) Rick and Morty (3,943) The Strain (2,686) Suits (1,994) The Sinner (1,610) Mr. Mercedes (1,402) Fargo (1,220) Breaking Bad (1,056) Preacher (935)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017