Giriş Kayıt
Rhonda Fortescue

Rhonda Fortescue (51)


Rhonda Fortescue, 16 Mayıs 1966 doğumlu Sokak Dövüşçüsü (1994) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Mayıs 1966
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Müfettiş Gadget 2
2003 37 Aksiyon Çeşitli    
2002 36 Dram Çeşitli    
1998 Dram Çeşitli 7.0 899
1997 31 Çeşitli 5.9 383

Sokak Dövüşçüsü
1994 28 Aksiyon Çeşitli 3.8 56,377
Film Altyazıları
The Foreigner (7,994) The Mountain Between Us (5,362) Flatliners (5,138) Stronger (3,539) Beyond Skyline (3,501) Dunkirk (3,339) American Made (2,261) Kingsman: The Golden Circle (2,024) It (1,956) Victoria & Abdul (1,631)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017