Giriş Kayıt
Tina L. Fortenberry

Tina L. Fortenberry


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Tina L. Fortenberry, yapım yöneticisi, yapımcı. Yalancı Yalancı (1997), Çatlak Profesör (1996), Çatlak profesör II - Klump ailesi (2000), Bulutların Ötesinde (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tina Fortenberry
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sen, Ben ve Dupree
2006 Komedi Taşıma Bölümü 5.6 68,950

Çılgınlar Sınıfı
2006 Komedi Taşıma Bölümü 6.5 109,032

40 Yıllık Bekar
2005 Komedi Taşıma Bölümü 7.1 327,407
2001 Komedi Yapım Yöneticisi 4.7 34,232

Çatlak profesör II - Klump ailesi
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 4.3 39,763

Müebbet Kuşları
1999 Komedi Yapımcı 6.7 35,540
1998 Biyografi Yapımcı 7.0 29,769

Yalancı Yalancı
1997 Komedi Yapım Yöneticisi 6.8 231,789

Çatlak Profesör
1996 Komedi Yapım Yöneticisi 5.6 90,670

Bulutların Ötesinde
1995 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 25,802
1992 Komedi Çeşitli 5.7 254

Problem Çocuk
1990 Komedi Çeşitli 5.3 23,377
Film Altyazıları
Gold (4,245) Get Out (2,520) Logan (2,069) La La Land (1,335) The Age of Shadows (1,332) Split (1,314) Personal Shopper (1,290) Rings (1,241) Zashchitniki (1,155) The Great Wall (1,035)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,137) The Blacklist (3,448) Into the Badlands (3,010) Fargo (2,721) The Last Kingdom (2,577) Doctor Who (2,166) Game of Thrones (1,695) Vikings (1,681) The Expanse (1,680) The Flash (1,648)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017