Giriş Kayıt
Tina L. Fortenberry

Tina L. Fortenberry


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Tina L. Fortenberry, yapım yöneticisi, yapımcı. Yalancı Yalancı (1997), Çatlak Profesör (1996), Bulutların Ötesinde (1995), Çatlak profesör II - Klump ailesi (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tina Fortenberry
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sen, Ben ve Dupree
2006 Komedi Taşıma Bölümü 5.6 68,950

Çılgınlar Sınıfı
2006 Komedi Taşıma Bölümü 6.5 109,343

40 Yıllık Bekar
2005 Komedi Taşıma Bölümü 7.1 328,636
2001 Komedi Yapım Yöneticisi 4.7 34,232

Çatlak profesör II - Klump ailesi
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 4.3 39,763

Müebbet Kuşları
1999 Komedi Yapımcı 6.7 35,671
1998 Biyografi Yapımcı 7.0 29,769

Yalancı Yalancı
1997 Komedi Yapım Yöneticisi 6.8 232,848

Çatlak Profesör
1996 Komedi Yapım Yöneticisi 5.6 91,032

Bulutların Ötesinde
1995 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 25,943
1992 Komedi Çeşitli 5.7 254

Problem Çocuk
1990 Komedi Çeşitli 5.3 23,474
Dizi Altyazıları
The Flash (6,871) Fargo (5,680) Arrow (4,749) The 100 (4,405) Better Call Saul (3,561) Lucifer (3,023) 12 Monkeys (2,415) Supernatural (2,325) American Gods (2,317) Game of Thrones (2,155)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017