Giriş Kayıt
John Fortenberry

John Fortenberry


Yönetmen, Yapımcı

Jackson, Mississippi, USA, Jackson, Mississippi, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı. Blue Mountain State (2010), Roxbury'de Bir Gece (1998), Rescue Me (2004), Studio 60 on the Sunset Strip (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jackson, Mississippi, USA
Doğum Yeri: Jackson, Mississippi, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yönetmen 6.3 848
2016 Komedi Yönetmen 7.9 306
2015 Komedi Yönetmen 6.9 1,207
2015 Komedi Yapımcı
Yönetmen
8.1 12,308
2014 Komedi Yönetmen 7.8 5,150
2014 Komedi Yönetmen 7.0 4,942
2013 Komedi Yönetmen 6.7 4,558
2013 Komedi Yönetmen 6.8 791
2013 Komedi Yönetmen 6.7 494
2012 Komedi Yönetmen 6.7 7,382
2011 Dram Yönetmen 7.0 6,483
2011 Macera Yönetmen    
2011 Komedi Yönetmen 6.7 80,925
2011 Dram Yönetmen 7.0 17,770
2010 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.6 2,115
2010 Komedi Yönetmen 8.4 43,887
2010 Komedi Yönetmen 7.0 2,740

Reaper 1
2007 Macera Yönetmen 7.8 21,820
2006 Komedi Yönetmen 8.3 21,510
2005 Komedi Yapımcı
Yönetmen
8.8 158,479
2004 Dram Yönetmen 8.4 23,277
2004 Komedi Yönetmen    
2003 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.7 881
2003 Komedi Yönetmen 8.9 239,492
2002 Komedi Yönetmen 8.1 1,374

Roxbury'de Bir Gece
1998 Komedi Yönetmen 6.2 51,673
1998 Komedi Yönetmen 7.4 14,312
1997 Komedi Yönetmen 6.9 15,053
1996 Komedi Yönetmen 7.1 54,647
1996 Komedi Yönetmen 5.7 2,119
1995 Komedi Yönetmen 4.0 6,292
1993 Komedi Yönetmen
Yapımcı
   
Dizi Altyazıları
Westworld (18,286) La casa de papel (3,627) Into the Badlands (2,716) The Flash (2,691) Supernatural (2,452) Legion (2,451) Krypton (2,261) Fear the Walking Dead (1,987) The Big Bang Theory (1,733) The 100 (1,710)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018