Giriş Kayıt
John Fortenberry

John Fortenberry


Yönetmen, Yapımcı

Jackson, Mississippi, USA, Jackson, Mississippi, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı. Blue Mountain State (2010), Roxbury'de Bir Gece (1998), Rescue Me (2004), Studio 60 on the Sunset Strip (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jackson, Mississippi, USA
Doğum Yeri: Jackson, Mississippi, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yönetmen 6.9 1,207
2015 Komedi Yapımcı
Yönetmen
8.1 11,849
2014 Komedi Yönetmen 7.8 5,022
2014 Komedi Yönetmen 7.0 4,942
2013 Komedi Yönetmen 6.7 4,558
2013 Komedi Yönetmen 6.8 791
2013 Komedi Yönetmen 6.7 494
2012 Komedi Yönetmen 6.7 7,382
2011 Dram Yönetmen 7.0 6,483
2011 Macera Yönetmen    
2011 Komedi Yönetmen 6.7 78,892
2011 Dram Yönetmen 7.0 17,527
2010 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.6 2,115
2010 Komedi Yönetmen 8.4 42,541
2010 Komedi Yönetmen 7.0 2,740

Reaper 1
2007 Macera Yönetmen 7.8 21,560
2006 Komedi Yönetmen 8.3 21,015
2005 Komedi Yapımcı
Yönetmen
8.8 152,096
2004 Dram Yönetmen 8.4 22,999
2004 Komedi Yönetmen    
2003 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.7 881
2003 Komedi Yönetmen 8.9 231,932
2002 Komedi Yönetmen 8.1 1,374

Roxbury'de Bir Gece
1998 Komedi Yönetmen 6.2 50,953
1998 Komedi Yönetmen 7.4 14,100
1997 Komedi Yönetmen 6.9 14,653
1996 Komedi Yönetmen 7.1 53,614
1996 Komedi Yönetmen 5.7 2,065
1995 Komedi Yönetmen 4.0 6,292
1993 Komedi Yönetmen
Yapımcı
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017