Giriş Kayıt
Mary Jane Fort

Mary Jane Fort


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Mary Jane Fort, kostüm tasarımcısı, kostümcü. Kötü Kızlar (2004), Korkunç Bir Film 2 (2001), Fear the Walking Dead (2015), Gençlik Ateşi (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı    
2016 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.0 12,967
2015 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.0 79,837

Sonsuzluk Projesi
2015 Bilim-Kurgu Kostüm Tasarımcısı 6.4 64,552

Ölüm Alfabesi
2014 Korku Kostüm Tasarımcısı 4.5 38,533
2014 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.8 824
2013 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.9 2,844
2012 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.9 19,047
2011 Komedi Kostüm Tasarımcısı 4.2 2,486

Bir Yıldız Doğuyor
2011 Komedi Kostüm Tasarımcısı 3.3 9,876

İkinci El Araba Alınır Satılır
2009 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.8 18,163
2008 Suç Kostüm Tasarımcısı    
2007 Dram Kostüm Tasarımcısı    
2006 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.2 1,453

Yedek Kulübesi
2006 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.6 42,722
2005 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.5 341
2004 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.3 18,314

Kötü Kızlar
2004 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.0 268,074

Tatlı Sahtekar
2003 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.5 5,851

Mike Gibi
2002 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.1 15,975

Korkunç Bir Film 2
2001 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.3 126,970

Herkes Onu İster
2001 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.8 16,093
2001 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.5 12,734

Gençlik Ateşi
2000 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.9 74,154
1995 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.1 7,124

Elm Sokağında Kabus 7: Yeni Kabus
1994 Fantastik Kostüm Tasarımcısı 6.4 41,033

Ölümcül Tehdit
1992 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.6 2,602

Bahçıvan
1992 Korku Kostüm Tasarımcısı 5.4 29,309
1990 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.5 7,253
1988 Komedi Kostüm Bölümü 7.1 342
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017