Giriş Kayıt
Daniel Fort

Daniel Fort


Editör, Görsel Efekt

Daniel Fort, editör, görsel efekt. Gün Batımından Şafağa (1996), Desperado (1995), Küçük Kardeşim (1999), Gitarım Ve Silahım (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Kısa Metraj Editorial Department 7.1 533

Bay Peabody ve Meraklı Sherman: Zamanda Yolculuk
2014 Animasyon Editorial Department 6.8 52,020

Crood’lar
2013 Animasyon Editorial Department 7.2 162,287
2009 Animasyon Editorial Department    

Canavarlar Yaratıklara Karşı
2009 Animasyon Editorial Department 6.5 122,938

Arı Filmi
2007 Animasyon Editorial Department 6.1 114,507

Köpekbalığı Hikayesi
2004 Animasyon Editorial Department 6.0 141,228

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 354,733

Dayanılmaz Zulüm
2003 Komedi Editorial Department 6.3 80,347

Çok Özel
2002 Komedi 4.7 8,703
2002 Suç Editorial Department 8.0 11,080
2002 Komedi Editorial Department 7.1 3,295

Korkunç Bir Film 2
2001 Komedi Editorial Department 5.3 126,988

Küçük Kardeşim
1999 Animasyon Editorial Department 5.9 102,643
1998 Romantik Editorial Department 5.5 5,479

Gün Batımından Şafağa
1996 Aksiyon Görsel Efekt
Editorial Department
7.3 235,113

Dört Oda
1995 Komedi Editorial Department 6.7 83,112
1995 Aksiyon Editorial Department 7.2 146,952
1995 Fantastik Editorial Department 5.3 5,167

Acemi Dedektif
1994 Komedi Editorial Department 5.0 5,279

Gitarım Ve Silahım
1992 Aksiyon Editorial Department 6.9 52,632
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017