Giriş Kayıt
Linda Forsén

Linda Forsén


Sesler

Linda Forsén, sesler. Pislik (2013), Akvaryum (2009), Kopps (2003), Dünyada 20.000 Gün (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sesler 7.7 748
2017 Suç Sesler 7.0 973
2017 Dram Sesler    
2017 Dram Sesler 7.2 1,974
2017 Komedi Sesler 7.2 281

Otoban
2016 Aksiyon Sesler 5.7 9,831
2016 Dram Sesler 7.0 23,598
2015 Dram Sesler 6.0 181
2015 Gerilim Sesler 6.7 1,735
2015 Suç Sesler 7.4 1,862
2015 Sesler 5.7 34

Dünyada 20.000 Gün
2014 Belgesel Sesler 7.5 8,188
2014 Suç Sesler 4.9 800
2014 Komedi Sesler 5.6 264
2014 Dram Sesler 4.7 3,706
2014 Gerilim Sesler 7.3 1,356

Pislik
2013 Komedi Sesler 7.1 84,624

Büyük Tuzak
2013 Aksiyon Sesler 6.1 28,752
2013 Dram Sesler 4.5 151
2012 Aksiyon Sesler    
2012 Aksiyon Sesler    
2012 Aksiyon Sesler    

Berberian Ses Stüdyosu
2012 Dram Sesler 6.2 10,299
2011 Dram Sesler 4.8 95

Uğultulu Tepeler
2011 Dram Sesler 6.1 7,789

İyi Doktor
2011 Dram Sesler 5.6 5,549
2011 Dram Sesler 6.1 802
2010 Dram Sesler 5.3 882
2010 Komedi Sesler 6.5 500

İçimdeki Katil
2010 Suç Sesler 6.1 29,932

Hayaletler
2010 Komedi Sesler 6.8 1,630
2009 Suç Sesler    

Akvaryum
2009 Dram Sesler 7.3 51,599

Haberciler
2009 Aksiyon Sesler 5.9 772
2008 Komedi Sesler 5.8 1,123
2008 Gerilim Sesler 5.5 309

Kautokeino İsyanı
2008 Dram Sesler 6.9 2,263
2007 Gizem Sesler 5.1 1,458
2007 Gizem Sesler    

Kontrol
2007 Biyografi Sesler 7.7 54,502
2007 Komedi Sesler 5.4 1,175
2006 Suç Sesler    
2006 Komedi Sesler 7.3 5,938
2006 Suç Sesler 5.8 416
2005 Dram Sesler 6.7 2,698
2005 Suç Sesler    
2005 Dram Sesler 6.8 299
2005 Komedi Sesler 6.1 2,616
2005 Komedi Sesler    
2005 Suç Sesler 7.6 4,174

Taşraya Dönüş
2004 Komedi Sesler 6.4 3,358
2004 Dram Sesler    
2004 Komedi Sesler 6.5 4,542

Slim Susie
2003 Komedi Sesler 6.9 7,548
2003 Aksiyon Sesler 6.8 16,345

Mutfak Hikayeleri
2003 Komedi Sesler 7.4 7,085
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017