Giriş Kayıt
Michele Forsythe

Michele Forsythe


Kostümcü, Sanat Bölümü

Michele Forsythe, kostümcü, sanat bölümü. Kirli Utanç (2004), Ekip 49 (2004), Xxx 2 (2005), (2005) Davetsiz Çapkınlar (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Dram Kostüm Bölümü 7.0 115,941

Davetsiz Çapkınlar
2005 Komedi Kostüm Bölümü 7.0 299,162

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Kostüm Bölümü 6.5 363,162

Xxx 2
2005 Aksiyon Kostüm Bölümü 4.4 59,778

Ekip 49
2004 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.5 50,517

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.9 271,810

Kirli Utanç
2004 Komedi Kostüm Bölümü 5.1 11,025

Demir Çeneli Melekler
2004 Dram Kostüm Bölümü 7.6 4,629

Devlet Başkanı
2003 Komedi Kostüm Bölümü 5.4 15,198
2002 Suç Kostüm Bölümü 9.3 219,984
1999 Macera Sanat Bölümü 7.3 191,233
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (18,305) Blade Runner 2049 (3,964) Jigsaw (2,988) Geostorm (2,748) Last Flag Flying (2,602) The Man from Earth: Holocene (2,582) Dunkirk (1,408) The Open House (1,403) The Foreigner (1,188) It (1,169)
Dizi Altyazıları
Vikings (17,799) Black Mirror (6,518) Shameless (5,252) Supernatural (5,141) The Big Bang Theory (4,579) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,014) Star Trek: Discovery (2,885) The Blacklist (2,518) The X Files (2,146) The Flash (2,131)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018