Giriş Kayıt
Michele Forsythe

Michele Forsythe


Kostümcü, Sanat Bölümü

Michele Forsythe, kostümcü, sanat bölümü. Kirli Utanç (2004), Ekip 49 (2004), Xxx 2 (2005), (2005) Davetsiz Çapkınlar (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Dram Kostüm Bölümü 7.0 114,992

Davetsiz Çapkınlar
2005 Komedi Kostüm Bölümü 7.0 295,932

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Kostüm Bölümü 6.5 358,988

Xxx 2
2005 Aksiyon Kostüm Bölümü 4.4 58,940

Ekip 49
2004 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.5 50,350

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.9 269,112

Kirli Utanç
2004 Komedi Kostüm Bölümü 5.1 11,025

Demir Çeneli Melekler
2004 Dram Kostüm Bölümü 7.6 4,629

Devlet Başkanı
2003 Komedi Kostüm Bölümü 5.4 15,198
2002 Suç Kostüm Bölümü 9.3 215,274
1999 Macera Sanat Bölümü 7.3 189,881
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017