Giriş Kayıt
William Forsyth

William Forsyth (2)


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi

William Forsyth, 14 Temmuz 2015 Avustralya doğumlu yönetmen asistanı, yapım yöneticisi.

Doğum Tarihi: 14 Temmuz 2015
Doğum Yeri: Avustralya
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1960 Aile Yönetmen Asistanı 5.2 251

Kan Kalesi
1948 Western Yapım Yöneticisi 7.6 13,449
1947 Suç Yönetmen Asistanı 6.0 102
1947 Kara Film Yönetmen Asistanı 7.0 57
1947 Kara Film Yönetmen Asistanı 6.5 109

Bir Cadıyla Evlendim
1942 Komedi Yönetmen Asistanı 7.2 5,056
1941 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 50
1939 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.0 490
1937 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 372
1933 Komedi Yönetmen Asistanı 7.0 312
Film Altyazıları
Baywatch (14,159) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,431) Security (2,856) Dunkirk (2,197) Dangal (2,189) Lady Macbeth (2,053) Wakefield (1,705) 6 Days (1,661) King Arthur: Legend of the Sword (1,380) Alien: Covenant (1,099)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (111,504) The Defenders (8,270) Rick and Morty (2,651) Suits (1,794) The Sinner (1,589) Mr. Mercedes (1,542) The Strain (1,312) Breaking Bad (1,065) Fargo (1,061) The Mist (1,057)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017