Giriş Kayıt
James Forsyth

James Forsyth (50)


Casting

James Forsyth, 08 Eylül 1966 Victoria, British Columbia, Kanada doğumlu casting. Deadpool (2016), Juno (2007), Tetikçi (2007), Müzede Bir Gece (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Eylül 1966
Doğum Yeri: Victoria, British Columbia, Kanada
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Casting    
2017 Gizem Casting 7.3 4,158
2017 Komedi Casting 6.7 59
2017 Aile Casting    
2016 50 Aksiyon Casting 8.0 656,264
2016 50 Kısa Metraj Casting    
2015 49 Komedi Casting 6.5 184
2015 49 Komedi Casting 5.9 532
2015 49 Aksiyon Casting 6.5 5,385
2015 49 Aksiyon Casting    
2015 Dram Casting 8.1 48,344
2015 Dram Casting 7.5 23,979
2014 48 Aile Casting    

Eğer Yaşarsam
2014 48 Dram Casting 6.8 94,346
2014 48 Macera Casting 7.0 36,855
2013 47 Aile Casting    
2013 47 Macera Casting 6.6 1,203

Elysium: Yeni Cennet
2013 47 Aksiyon Casting 6.6 364,318

Sözcükler ve Resimler
2013 47 Komedi Casting 6.6 7,985
2012 46 Komedi Casting    
2011 45 Macera Casting    
2011 45 Komedi Casting    
2011 45 Komedi Casting 6.2 36,658

Yansıma
2011 45 Dram Casting 6.2 1,236
2011 45 Aile Casting    
2011 45 Komedi Casting 6.3 1,226
2011 Komedi Casting 7.4 6,921
2010 44 Komedi Casting    

30 Gün Gece: Karanlık Günler
2010 44 Korku Casting    
2010 44 Macera Casting 6.7 14,707

Mahzen
2009 43 Macera Casting 5.7 20,105

Kana Susadım
2009 43 Komedi Casting 5.1 97,690

Aşk Olur
2009 43 Dram Casting 5.6 26,245

Parazit
2009 43 Korku Casting 5.2 9,656
2009 43 Komedi Casting 5.8 480
2009 43 Aile Casting 5.6 1,821
2008 42 Komedi Casting    
2008 Dram Casting 6.4 189
2007 41 Komedi Casting 7.5 437,017

Merhaba Dünyalı
2007 41 Komedi Casting 6.8 17,561

Cadılar Bayramı Katliamı
2007 41 Komedi Casting 6.8 67,230

Ölüm Fısıltısı
2007 41 Suç Casting 5.8 7,819

Tetikçi
2007 41 Aksiyon Casting 7.2 270,943

Ölümden Daha Soğuk
2007 41 Dram Casting 5.9 18,669

Görünmez
2007 41 Suç Casting 6.3 32,110

Hayalet Sesler 2
2007 41 Dram Casting 5.7 11,410

Müzede Bir Gece
2006 40 Aksiyon Casting 6.4 255,677

Kara Noel
2006 40 Korku Casting 4.6 20,973

Lanetli Ada
2006 40 Korku Casting 3.7 55,987
2006 40 Komedi Casting 6.7 25,894

Kadın Olmak Suç Mu?
2006 40 Dram Casting    

Yaratıklar
2006 40 Komedi Casting 6.5 65,057
2006 Aksiyon Casting 6.3 7,528
2006 Komedi Casting 8.4 70,795
2006 40 Suç Casting    

Gezgin Pantolon Kardeşliği
2005 39 Komedi Casting 6.5 47,489
2005 39 Suç Casting 5.3 13,412

Hayalet Sesler
2005 39 Dram Casting 5.5 42,315

Yolun Sonu
2004 38 Aksiyon Casting 6.2 56,728
2004 38 Komedi Casting 5.6 3,162

Hastanedeki Sır
2004 Dram Casting 6.8 6,023

Kurtar Beni!
2004 38 Komedi Casting 6.8 41,477

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Casting 8.7 128,978

Patronun Kızı
2003 37 Komedi Casting 4.6 24,406

Savaş Yıldızı Galactica
2003 Aksiyon Casting 8.7 42,220
2003 Komedi Casting 8.1 35,998
2003 37 Aile Casting    
2003 37 Suç Casting    
2003 37 Dram Casting    
2002 36 Suç Casting    

Korku Bayramı 2
2002 36 Korku Casting 4.1 28,780

Taken 1
2002 Dram Casting 7.8 24
2002 Korku Casting 5.1 8,563
2002 36 Aile Casting 5.4 335
2001 35 Korku Casting    
2001 35 Macera Casting    

Kediler Ve Köpekler
2001 35 Komedi Casting 5.1 48,695

Öyle Bir Kız ki
2001 35 Komedi Casting 4.9 11,431

Sırılsıklam Aşık
2001 35 Komedi Casting 5.4 11,875
2001 35 Komedi Casting    

Bay Rice'in Sırrı
2000 34 Dram Casting 5.8 532
2000 Aksiyon Casting 6.6 9,794

Çılgın Kovalamaca
2000 34 Komedi Casting 6.2 3,465
2000 34 Gerilim Casting 5.2 501

Şaşkınlar
2000 34 Komedi Casting 5.7 7,003
2000 34 Komedi Casting    
2000 34 Dram Casting 7.1 353
2000 34 Dram Casting 5.9 1,965
1999 33 Dram Casting    
1999 Dram Casting 5.9 208
1998 32 Korku Casting    
1998 32 Gerilim Casting 4.6 3,153

Bagajdaki Melek
1997 31 Aksiyon Casting 5.2 10,992
1996 30 Aksiyon Casting    
1996 30 Korku Casting 5.7 3,989

Bordello'nun Kanı
1996 30 Korku Casting 5.3 10,743
1996 30 Macera Casting 6.4 7,330

Korku (II)
1996 30 Dram Casting 6.2 33,712
1996 30 Komedi Casting 4.5 3,764
1995 29 Macera Casting 6.9 229,675
1995 29 Macera Casting 6.0 3,395
1995 29 Macera Casting 6.5 489
1995 Bilim-Kurgu Casting 7.4 13,771
1995 29 Fantastik Casting 5.3 5,167
1994 28 Macera Casting 3.1 8,811

Zaman Polisi
1994 28 Aksiyon Casting 5.8 47,242
1994 28 Macera Casting 5.4 1,666
1994 28 Macera Casting 5.7 5,336
1993 27 Komedi Casting 4.2 23,573

Bu Çocuğun Hayatı
1993 27 Biyografi Casting 7.3 38,126
1993 27 Dram Casting 5.7 12,805
1993 27 Suç Casting    
1992 26 Komedi Casting 6.1 8,376
1992 26 Komedi Casting 6.7 1,172
1991 25 Komedi Casting 6.0 2,044

Omen IV
1991 25 Korku Casting 3.8 3,847

Doruktaki Kadın
1990 24 Aksiyon Casting 6.6 6,045
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017