Giriş Kayıt
Ian Forsyth

Ian Forsyth


Kameraman

Ian Forsyth, kameraman. Kökenler (2013), Quarantine 2: Terminal (2011), The Real McCoy (1993), Şanslı (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Kameraman 5.8 969
2017 Komedi Kameraman 4.5 189
2016 Dram Kameraman 5.2 1,606
2016 Gerilim Kameraman 4.4 313

Kökenler
2013 Dram Kameraman 8.3 96,467

Şu An Muhteşem
2013 Komedi Kameraman 7.1 125,889

Şeytan Düğümü
2013 Biyografi Kameraman 6.1 17,358
2013 Dram Kameraman 7.7 3,086
2013 Korku Kameraman 5.5 6,415
2013 Komedi Kameraman 7.8 19,677

Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı
2012 Komedi Kameraman 6.6 41,337
2012 Korku Kameraman    
2012 Dram Kameraman 7.0 75

Neşeli Gürültü
2012 Komedi Kameraman 5.7 6,994
2011 Dram Kameraman 7.0 6,483

Hayat Sana Güzel
2011 Komedi Kameraman 6.3 148,853
2011 Komedi Kameraman 5.9 41,531

Genç Kurt
2011 Aksiyon Kameraman 7.7 109,538

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Kameraman 7.3 317,379
2011 Korku Kameraman 5.2 16,077
2011 Komedi Kameraman 4.3 1,020
2010 Komedi Kameraman    
2010 Dram Kameraman 4.2 1,886
2009 Macera Kameraman 7.7 436,428
2009 Komedi Kameraman 7.4 16,377

Vampir Günlükleri
2009 Dram Kameraman 7.8 250,722
2009 Komedi Kameraman 3.7 1,994
2006 Komedi Kameraman 6.9 3,441

Kaçaklar
1996 Aksiyon Kameraman 5.3 7,128
1996 Dram Kameraman    

Şanslı
1995 Dram Kameraman 6.7 5,285

Savaş
1994 Dram Kameraman 6.7 10,380
1994 Dram Kameraman 6.3 4,196

Kutudaki Helen
1993 Dram Kameraman 4.6 10,406
1993 Dram Kameraman 5.4 6,834

Kızarmış Yeşil Domatesler
1991 Dram Kameraman 7.7 58,564
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018