Giriş Kayıt
Ian Forsyth

Ian Forsyth


Kameraman

Ian Forsyth, kameraman. Kökenler (2013), Quarantine 2: Terminal (2011), The Real McCoy (1993), Şanslı (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kameraman 5.2 1,334
2016 Gerilim Kameraman 4.4 313

Kökenler
2013 Dram Kameraman 8.3 87,772

Şu An Muhteşem
2013 Komedi Kameraman 7.1 118,424

Şeytan Düğümü
2013 Biyografi Kameraman 6.1 16,011
2013 Dram Kameraman 7.7 2,773
2013 Korku Kameraman 5.5 6,415
2013 Komedi Kameraman 7.9 18,661

Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı
2012 Komedi Kameraman 6.6 39,721
2012 Korku Kameraman    
2012 Dram Kameraman 7.0 75

Neşeli Gürültü
2012 Komedi Kameraman 5.7 6,994
2011 Dram Kameraman 7.0 6,483

Hayat Sana Güzel
2011 Komedi Kameraman 6.3 143,302
2011 Komedi Kameraman 5.9 39,901

Genç Kurt
2011 Aksiyon Kameraman 7.7 101,278

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Kameraman 7.3 305,540
2011 Korku Kameraman 5.3 15,008
2011 Komedi Kameraman 4.3 1,020
2010 Komedi Kameraman    
2010 Dram Kameraman 4.2 1,886
2009 Macera Kameraman 7.7 416,114
2009 Komedi Kameraman 7.4 15,612

Vampir Günlükleri
2009 Dram Kameraman 7.8 238,926
2006 Komedi Kameraman 6.9 3,329

Kaçaklar
1996 Aksiyon Kameraman 5.3 7,128
1996 Dram Kameraman    

Şanslı
1995 Dram Kameraman 6.7 5,285

Savaş
1994 Dram Kameraman 6.7 10,380
1994 Dram Kameraman 6.3 4,196

Kutudaki Helen
1993 Dram Kameraman 4.6 10,023
1993 Dram Kameraman 5.4 6,834

Kızarmış Yeşil Domatesler
1991 Dram Kameraman 7.7 55,394
- Dram Kameraman    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017