Giriş Kayıt
Ed Forsyth

Ed Forsyth


Müzisyen, Yapım Yöneticisi

Ed Forsyth, müzisyen, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1986 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.6 1,357

Hasta Ruhlar
1986 Dram Müzik    

Eve Gelen Yabancı
1972 Aksiyon Müzik 6.8 3,404
1969 Komedi Yapım Yöneticisi 6.8 564
1966 Western Müzik 7.4 89
1965 Komedi Müzik 7.5 9,337

Tatlı Cadı
1964 Komedi Müzik 7.6 12,314
1964 Macera Müzik    
1963 Aksiyon Müzik    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017