Giriş Kayıt
Ed Forsyth

Ed Forsyth


Müzisyen, Yapım Yöneticisi

Ed Forsyth, müzisyen, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1986 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.6 1,357

Hasta Ruhlar
1986 Dram Müzik    

Eve Gelen Yabancı
1972 Aksiyon Müzik 6.8 3,245
1969 Komedi Yapım Yöneticisi 6.8 564
1966 Western Müzik 7.4 89
1965 Komedi Müzik 7.5 9,200

Tatlı Cadı
1964 Komedi Müzik 7.6 12,152
1964 Macera Müzik    
1963 Aksiyon Müzik    
Film Altyazıları
Rogue One (6,674) Resident Evil: The Final Chapter (3,725) Brimstone (3,301) Assassin's Creed (2,735) Split (2,463) The Great Wall (1,593) The Institute (1,435) Paterson (1,209) Passengers (1,111) Collateral Beauty (1,011)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,247) Legion (3,889) Into the Badlands (3,411) Arrow (2,460) Black Sails (2,452) Legends of Tomorrow (1,893) Vikings (1,844) 24: Legacy (1,751) Iron Fist (1,635) Game of Thrones (1,591)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017