Giriş Kayıt
David Forsyth

David Forsyth


Yönetmen Asistanı

David Forsyth, yönetmen asistanı. Warehouse 13 (2009), Bu Dans Senin (2011), Kayıp Çocuk (2014), The Art of the Steal (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gizem Yönetmen Asistanı 6.8 3,402
2015 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.2 14,176
2015 Dram Yönetmen Asistanı 6.0 6,038

12 Maymun
2015 Macera Yönetmen Asistanı 7.6 27,746

Kayıp Çocuk
2014 Suç Yönetmen Asistanı 5.9 22,393
2014 Suç Yönetmen Asistanı 5.8 40
2014 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 1,439
2013 Aile Yönetmen Asistanı 6.1 237
2013 Romantik Çeşitli    
2013 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.0 35,959
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 20,390

Anlattığımız Hikayeler
2012 Belgesel Yönetmen Asistanı 7.6 9,409

Bu Dans Senin
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 24,088

Karanlıkta Kalanlar
2011 Dram Yönetmen Asistanı 7.3 8,342
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 4.0 5,041

Sonun Başlangıcı
2010 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 1,397
2010 Dram Yönetmen Asistanı 7.7 24,902
2010 Macera Yönetmen Asistanı    
2009 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 40,393

Çığlıklar: Büyük Av
2009 Aksiyon Yönetmen Asistanı    

Son Tetikçi
2008 Suç Yönetmen Asistanı    
2008 Dram Yönetmen Asistanı    
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.8 14,955
2008 Korku Yönetmen Asistanı 7.0 3,459
2007 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.8 7,570
2001 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.1 3,156
2001 Aksiyon Yönetmen Asistanı    

Gizem Avcısı
1999 Fantastik Yönetmen Asistanı 6.6 4,746
1999 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı 7.2 947
1997 Yönetmen Asistanı 6.9 90
1996 Aile Yönetmen Asistanı 7.0 27
1995 Aile Yönetmen Asistanı 7.8 8,990

Glenn Gould Hakkında Otuz İki Kısa Film
1993 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.5 3,117
1990 Suç Yönetmen Asistanı 5.6 16
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017