Giriş Kayıt
David Forsyth

David Forsyth


Yönetmen Asistanı

David Forsyth, yönetmen asistanı. Warehouse 13 (2009), Bu Dans Senin (2011), The Art of the Steal (2013), Kayıp Çocuk (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gizem Yönetmen Asistanı 6.8 3,210
2015 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.2 12,142
2015 Dram Yönetmen Asistanı 6.0 5,630

12 Maymun
2015 Macera Yönetmen Asistanı 7.6 25,217

Kayıp Çocuk
2014 Suç Yönetmen Asistanı 5.9 21,066
2014 Suç Yönetmen Asistanı 5.8 40
2014 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 1,439
2013 Aile Yönetmen Asistanı 6.1 237
2013 Romantik Çeşitli    
2013 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.0 35,168
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 19,815

Anlattığımız Hikayeler
2012 Belgesel Yönetmen Asistanı 7.6 9,409

Bu Dans Senin
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 23,631

Karanlıkta Kalanlar
2011 Dram Yönetmen Asistanı 7.3 8,342
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 3.9 4,981

Sonun Başlangıcı
2010 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 1,397
2010 Dram Yönetmen Asistanı 7.7 24,348
2010 Macera Yönetmen Asistanı    
2009 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 39,626

Çığlıklar: Büyük Av
2009 Aksiyon Yönetmen Asistanı    

Son Tetikçi
2008 Suç Yönetmen Asistanı    
2008 Dram Yönetmen Asistanı    
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.8 14,741
2008 Korku Yönetmen Asistanı 7.0 3,459
2007 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.8 7,570
2001 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.1 3,156
2001 Aksiyon Yönetmen Asistanı    

Gizem Avcısı
1999 Fantastik Yönetmen Asistanı 6.5 4,563
1999 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı 7.2 947
1997 Yönetmen Asistanı 6.9 90
1996 Aile Yönetmen Asistanı 7.0 27
1995 Aile Yönetmen Asistanı 7.8 8,636

Glenn Gould Hakkında Otuz İki Kısa Film
1993 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.5 3,117
1990 Suç Yönetmen Asistanı 5.6 16
Film Altyazıları
Kidnap (4,323) T2 Trainspotting (3,441) Beauty and the Beast (2,926) Contratiempo (1,523) The Fate of the Furious (1,469) Redivider (1,274) Dangal (1,138) The Boss Baby (1,036) The Great Wall (935) Get Out (816)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,918) The Flash (5,857) Better Call Saul (5,785) Twin Peaks (4,181) Lucifer (4,120) Into the Badlands (3,655) Supernatural (3,260) Gotham (2,971) 12 Monkeys (2,565) Fargo (2,509)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017