Giriş Kayıt
Floris Forstner

Floris Forstner


Sanat Bölümü

Floris Forstner, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sanat Bölümü 5.4 231
2015 Komedi Sanat Bölümü 5.7 435
2015 Komedi Çeşitli 6.2 580
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.4 253
2010 Dram Sanat Bölümü 4.8 737

Bir Kadın Doktora Gidince
2009 Dram Sanat Bölümü 6.8 4,447
2006 Komedi Çeşitli 6.6 1,022
2004 Dram Sanat Bölümü 6.6 995
2002 Sanat Bölümü 6.4 30
1999 Biyografi Sanat Bölümü    
Dizi Altyazıları
La casa de papel (17,906) Vikings (3,489) Stargate Origins (3,205) Black Mirror (3,064) American Crime Story (1,666) Bron/Broen (1,595) The X Files (1,582) Supernatural (1,507) Star Trek: Discovery (1,396) McMafia (1,340)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018