Giriş Kayıt
Magot Forster

Magot Forster


Kostümcü, Editör

Magot Forster, kostümcü, editör. Emma (1996), Uğultulu Tepeler (2011), Öyle Bir Gündü Ki! (2008), Uğultulu Tepeler (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uğultulu Tepeler
2011 Dram Kostüm Bölümü 6.1 7,453

Öyle Bir Gündü Ki!
2008 Komedi Kostüm Bölümü 7.1 22,874

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Kostüm Bölümü 7.7 412,716

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Kostüm Bölümü 7.8 410,397

Karmakarışık
1999 Biyografi Kostüm Bölümü 7.4 10,112
1996 Komedi Kostüm Bölümü 6.8 28,945

Siradisi bir kadin
1996 Dram Editorial Department 6.5 3,358

Uğultulu Tepeler
1992 Dram Kostüm Bölümü 6.9 9,770

Çölde Çay
1990 Macera Kostüm Bölümü 6.8 8,788

Tehlikeli İlişkiler
1988 Dram Kostüm Bölümü 7.7 54,505

Son İmparator
1987 Biyografi Kostüm Bölümü 7.8 73,954
Film Altyazıları
Live by Night (13,417) Resident Evil: The Final Chapter (6,132) Why Him? (5,869) Rogue One (4,293) Patriots Day (3,381) Hidden Figures (3,294) Assassin's Creed (3,174) Paterson (2,274) Split (2,268) Allied (2,233)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,374) The 100 (3,854) Legion (3,401) Into the Badlands (2,993) The Originals (2,646) The Flash (2,615) The Last Kingdom (2,315) Arrow (2,170) Vikings (2,072) The Expanse (1,857)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017