Giriş Kayıt
Irmgard Forster

Irmgard Forster


Makyaj

Irmgard Forster, makyaj. Winnetou - 2. Teil (1964), İnsafsız Şehir (1961), Ein Toter hing im Netz (1960), Unter Geiern (1964) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1968 Suç Makyaj 5.5 40
1968 Korku Makyaj 5.6 716
1964 Western Makyaj 6.6 2,133
1964 Western Makyaj 5.9 1,030

İnsafsız Şehir
1961 Dram Makyaj 7.3 1,116
1960 Suç Makyaj 5.7 231
1960 Korku Makyaj 2.4 3,039
Film Altyazıları
Live by Night (13,417) Resident Evil: The Final Chapter (6,132) Why Him? (5,869) Rogue One (4,293) Patriots Day (3,381) Hidden Figures (3,294) Assassin's Creed (3,174) Paterson (2,274) Split (2,268) Allied (2,233)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,374) The 100 (3,854) Legion (3,401) Into the Badlands (2,993) The Originals (2,646) The Flash (2,615) The Last Kingdom (2,315) Arrow (2,170) Vikings (2,072) The Expanse (1,857)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017