Giriş Kayıt
Chris Forster

Chris Forster


Sanat Bölümü

Chris Forster, sanat bölümü. Ekmek Ve Güller (2000), K-911 (1999), İkisini De Sevdim (1999), Closet Land (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sanat Bölümü 6.1 2,939

Aşıklar Şehri
2016 Komedi Sanat Bölümü 8.1 367,998
2015 Komedi Sanat Bölümü 7.5 3,538
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 832

Aşk
2013 Dram Sanat Bölümü 8.0 426,220
2013 Dram Sanat Bölümü 6.9 14
2011 Suç Sanat Bölümü 6.9 19,013
2011 Dram Sanat Bölümü    

Sokak Dansı 3D
2010 Dram Sanat Bölümü 6.2 51,257
2010 Komedi Sanat Bölümü 5.9 6,476
2007 Dram Sanat Bölümü 7.3 10,909
2006 Komedi Sanat Bölümü 3.9 19,314
2006 Dram Sanat Bölümü 7.6 18,564
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 35,488

Tesadüfler
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.7 58,570
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 39,566
2004 Macera Sanat Bölümü 8.4 429,539

Las Vegas 1
2003 Suç Sanat Bölümü 7.5 24,075
2003 Dram Sanat Bölümü 8.5 38,321

Tersyüz
2002 Komedi Sanat Bölümü 7.7 158,039

İçgüdü
2001 Komedi Sanat Bölümü 6.4 15,640

Yakuza Kardeşliği
2000 Suç Sanat Bölümü 7.2 18,692

Ekmek Ve Güller
2000 Dram Sanat Bölümü 7.1 4,556

John Malkovich Olmak
1999 Komedi Sanat Bölümü 7.8 276,698

İkisini De Sevdim
1999 Komedi Sanat Bölümü 5.9 2,653
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 3,288
1999 Komedi Sanat Bölümü 7.3 62,344

Olağan Şüpheliler
1995 Suç Sanat Bölümü 8.6 847,424
1995 Dram Sanat Bölümü    
1993 Dram Sanat Bölümü 5.9 1,209
1992 Biyografi Sanat Bölümü 5.5 1,198
1991 Dram Sanat Bölümü 7.2 2,171
1988 Dram Sanat Bölümü 6.1 1,638
1986 Dram Sanat Bölümü 5.4 402
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018