Giriş Kayıt
Betty Forster

Betty Forster


Betty Forster, The Cockleshell Heroes (1955), Abandon Ship (1957), Footsteps in the Fog (1955), The End of the Affair (1955) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Abandon Ship
1957 Macera Çeşitli 7.7 1,052
1955 Dram Çeşitli 6.7 796
1955 Aksiyon Çeşitli 6.6 1,243
1955 Dram Çeşitli 7.0 1,052
1954 Bilim-Kurgu Çeşitli 5.0 795
1953 Dram Çeşitli 7.2 251
1953 Macera Çeşitli 5.8 354
1951 Komedi Çeşitli 5.5 110
1951 Dram Çeşitli 6.8 267
1948 Dram Çeşitli 6.6 106
1947 Dram Çeşitli 7.1 68
Film Altyazıları
Gold (5,799) Get Out (3,023) Logan (2,555) Rings (2,305) The Age of Shadows (1,917) La La Land (1,770) Split (1,612) Sand Castle (1,486) Zashchitniki (1,418) The Great Wall (1,264)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,594) Fargo (3,674) The Last Kingdom (2,345) The Expanse (2,055) Doctor Who (1,977) Into the Badlands (1,823) Game of Thrones (1,614) Vikings (1,601) Better Call Saul (1,544) Supernatural (1,464)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017