Giriş Kayıt
Alexandria Forster

Alexandria Forster


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı

Alexandria Forster, kostümcü, kostüm tasarımcısı. Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi (1999), Maverick (1994), Meksikalı (2001), Dante Yanardağı (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Son Samuray
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.7 336,898

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.7 425,923

Gizemli Yabancı
2001 Dram Kostüm Bölümü 6.9 31,298

Meksikalı
2001 Macera Kostüm Bölümü 6.1 91,162

Yakın Tehlike
2000 Dram Kostüm Bölümü 7.3 47,369

Cennetin Ötesi
2000 Dram Kostüm Bölümü 5.1 7,453

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi
1999 Komedi Kostüm Bölümü 7.2 240,965

Astronotun Karısı
1999 Dram Kostüm Bölümü 5.3 47,402
1998 Komedi Kostüm Bölümü 4.9 4,605

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.9 66,403

Tepki
1996 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.6 42,227
1994 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.0 87,252

Makinadaki Hayalet
1993 Korku Kostüm Bölümü 4.4 2,743

Özgür Willy
1993 Macera Kostüm Bölümü 5.9 55,311
1992 Biyografi Kostüm Bölümü 5.8 7,791
1992 Dram Kostüm Bölümü 6.9 2,302

Kanunsuz Giriş
1992 Suç Kostüm Bölümü 6.3 11,583

Afacan Köpek Beethoven
1992 Komedi Kostüm Bölümü 5.6 53,447
1991 Komedi Kostüm Bölümü 7.7 94,842
1991 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.5 1,600
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017