Giriş Kayıt
Alexandria Forster

Alexandria Forster


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı

Alexandria Forster, kostümcü, kostüm tasarımcısı. Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi (1999), Maverick (1994), Meksikalı (2001), Dante Yanardağı (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Son Samuray
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.7 333,925

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.7 421,737

Gizemli Yabancı
2001 Dram Kostüm Bölümü 6.9 31,298

Meksikalı
2001 Macera Kostüm Bölümü 6.1 90,590

Yakın Tehlike
2000 Dram Kostüm Bölümü 7.3 47,080

Cennetin Ötesi
2000 Dram Kostüm Bölümü 5.1 7,453

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi
1999 Komedi Kostüm Bölümü 7.2 237,928

Astronotun Karısı
1999 Dram Kostüm Bölümü 5.3 47,054
1998 Komedi Kostüm Bölümü 4.9 4,605

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.9 65,693

Tepki
1996 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.6 41,948
1994 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.0 86,517

Makinadaki Hayalet
1993 Korku Kostüm Bölümü 4.4 2,743

Özgür Willy
1993 Macera Kostüm Bölümü 5.9 54,623
1992 Biyografi Kostüm Bölümü 5.8 7,791
1992 Dram Kostüm Bölümü 6.9 2,302

Kanunsuz Giriş
1992 Suç Kostüm Bölümü 6.3 11,583

Afacan Köpek Beethoven
1992 Komedi Kostüm Bölümü 5.6 52,833
1991 Komedi Kostüm Bölümü 7.7 93,853
1991 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.5 1,600
Dizi Altyazıları
Fargo (5,805) Arrow (5,227) The Flash (4,450) American Gods (4,048) The 100 (3,951) 12 Monkeys (3,053) Better Call Saul (2,935) Supernatural (2,630) Game of Thrones (2,561) Lucifer (2,498)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017