Giriş Kayıt
Alexandria Forster

Alexandria Forster


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı

Alexandria Forster, kostümcü, kostüm tasarımcısı. Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi (1999), Maverick (1994), Meksikalı (2001), Dante Yanardağı (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Son Samuray
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.7 350,183

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.7 444,112

Gizemli Yabancı
2001 Dram Kostüm Bölümü 6.9 32,762

Meksikalı
2001 Macera Kostüm Bölümü 6.1 93,607

Yakın Tehlike
2000 Dram Kostüm Bölümü 7.3 48,706

Cennetin Ötesi
2000 Dram Kostüm Bölümü 5.1 7,453

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi
1999 Komedi Kostüm Bölümü 7.3 252,279

Astronotun Karısı
1999 Dram Kostüm Bölümü 5.3 48,683
1998 Komedi Kostüm Bölümü 4.9 4,605

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.9 69,351

Tepki
1996 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.6 43,202
1994 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.0 90,594

Makinadaki Hayalet
1993 Korku Kostüm Bölümü 4.4 2,743

Özgür Willy
1993 Macera Kostüm Bölümü 5.9 58,276
1992 Biyografi Kostüm Bölümü 5.8 7,986
1992 Dram Kostüm Bölümü 6.9 2,302

Kanunsuz Giriş
1992 Suç Kostüm Bölümü 6.3 11,583

Afacan Köpek Beethoven
1992 Komedi Kostüm Bölümü 5.6 56,198
1991 Komedi Kostüm Bölümü 7.7 98,773
1991 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.5 1,600
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,188) The Terror (3,285) The Flash (2,624) Legion (2,580) The Crossing (2,140) Vikings (1,324) Supernatural (1,279) The Expanse (1,142) The Big Bang Theory (1,074) Fear the Walking Dead (984)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018