Giriş Kayıt
Alexandria Forster

Alexandria Forster


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı

Alexandria Forster, kostümcü, kostüm tasarımcısı. Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi (1999), Maverick (1994), Meksikalı (2001), Dante Yanardağı (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Son Samuray
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.7 330,762

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.7 417,968

Gizemli Yabancı
2001 Dram Kostüm Bölümü 6.9 31,262

Meksikalı
2001 Macera Kostüm Bölümü 6.1 90,096

Yakın Tehlike
2000 Dram Kostüm Bölümü 7.3 46,703

Cennetin Ötesi
2000 Dram Kostüm Bölümü 5.1 7,453

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi
1999 Komedi Kostüm Bölümü 7.2 235,146

Astronotun Karısı
1999 Dram Kostüm Bölümü 5.3 46,727
1998 Komedi Kostüm Bölümü 4.9 4,605

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.9 64,984

Tepki
1996 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.6 41,686
1994 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.0 85,784

Makinadaki Hayalet
1993 Korku Kostüm Bölümü 4.4 2,743

Özgür Willy
1993 Macera Kostüm Bölümü 5.9 53,898
1992 Biyografi Kostüm Bölümü 5.8 7,791
1992 Dram Kostüm Bölümü 6.9 2,302

Kanunsuz Giriş
1992 Suç Kostüm Bölümü 6.2 11,145

Afacan Köpek Beethoven
1992 Komedi Kostüm Bölümü 5.6 52,237
1991 Komedi Kostüm Bölümü 7.7 92,837
1991 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.5 1,600
Film Altyazıları
Live by Night (12,702) Resident Evil: The Final Chapter (5,880) Why Him? (5,403) Rogue One (3,956) Patriots Day (3,100) Assassin's Creed (2,977) Hidden Figures (2,964) Paterson (2,174) Allied (2,167) Split (2,153)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,054) The 100 (3,704) Legion (3,157) Into the Badlands (2,848) The Originals (2,601) The Last Kingdom (2,264) Arrow (2,025) Vikings (1,842) The Expanse (1,772) Designated Survivor (1,755)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017